Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Mor Charlie Watts, bateria de The Rolling Stones

Charlie Watts (Londres, 2 de juny de 1941), bateria dels Stones durant més de 50 anys, ha mort amb 80 anys segons recull ‘Variety’. El músic va sortir abruptament de la gira postpandèmica dels Rolling Stones el 4 d’agost a causa d’un procés mèdic “exitós” però sense fer-lo públic.

L’any 2004, Watts va superar un càncer de gola i es reconegut juntament amb el guitarrista Keith Richards per ser el cor instrumental dels Stones. El baterista és reconegut com un dels millors de la història del rock’n roll i ha estat capaç de fer concerts de dues hores en estadis fins als 78 anys. El seu darrer concert el va portar a terme el 30 d’agost del 2019 a Miami.

Charlie Watts va ser un estudiant de música i disseny que va conèixer els seus companys a l’ Ealing Club de Londres, un club soterrani dedicat al blues que replicava l’estil nord-americà amb músics locals.