Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Mor Juliette Greco, icona de la cançó francesa

Juliette Greco (Montpellier, 7 de febrer de 1927) ha mort aquest dimarts amb 93 anys a la seva casa de Ramatuelle, a la Costa Blava francesa, rodejada de les seves persones més estimades segons ha anunciat un comunicat de la seva família a l’agència France-Press.

La cantant va ser musa de la corrent de pensament existencialista, va ser amiga de Jean-Paul Sartre i Albert Camus, a Saint-Germain-dés-Près (París) després de la Segona Guerra Mundial. No obstant això, és més coneguda per ser una icona de la ‘chanson’ francesa. La seva veu d’un to greu va donar a conèixer cançons de Jacques Brel, Serge Gainsbourg i Charles Trenet. També va cantar poemes musicats del poeta Boris Vian.