Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Un festival inventa un format anti-coronavirus


Un festival inventa un format anti-coronavirus

El Montgorock Xàbia Festival ha presentat un nou format que pugui complir amb les exigències sanitàries que la pandèmia del coronavirus ha imposat en l'agenda dels governs de tots el Món. Es tracta d'una innovació anomenada Sistema Marko que es caracteritza per dividir l'aforament en uns llotges per a unes 50 persones amb accés propi i sistema de control de temperatura dels assistents.

Per garantir la seguretat dels assistents, aquests llotges d'uns 150 metres quadrats i una tanca de 1,5 metres d’alçada tindran uns lavabos assignats, serveis de menjar amb carrets i una barra per cada quatre llotges. El sistema es troba encara en fase estudi i podria incloure més canvis.

El festival s'havia de celebrar inicialment els dies 15 i 16 de maig a la localitat valenciana però posteriorment ha ajornat les seves dates al 25 i 26 de setembre amb un cartell en el qual es troben Wolfmother, Leiva, Derby Motoreta 's Burrito Kachimba, Maika Makovski, Shinova , Los Zigarros o Carmen Boza entre altres artistes.

No obstant això, el Govern espanyol ha assegurat en diferents ocasions que els esdeveniments culturals i esportius massius seran els últims a celebrar-se a la desescalada de mesures de confinament contra el coronavirus Covid-19.


AgendaConcerts.cat