Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Si no puc ballar, la teva desescalada no m'interessa

Finalment el Govern ha autoritzat l'obertura de discoteques i  bars musicals en la Fase 3 de la desescalada de el pla contra la pandèmia mundial de la Covid-19. No obstant això, deixa meridianament clar que no es podrà ballar en aquests espais: "quan existís al local un espai destinat a pista de ball o similar, el mateix podrà ser utilitzat per a instal·lar taules o agrupacions de taules, no podent dedicar-se aquest espai al seu ús habitual ".

Banalitzant la frase atribuïda a la llibertària feminista Emma Goldman "si no puc ballar, la teva revolució no m'interessa", es podria dir el mateix sobre l'obertura de locals d'oci nocturn durant la desescalada a Espanya, promovent el consum d'alcohol però no la alliberament de cos i ment que afavoreix el ball.

Per tant, es podrà consumir alcohol en els locals d'oci nocturn però no "cremar-lo" a la pista de ball. Igualment, com és lògic, es mantindran les regles d'higiene, la distància interpersonal, l'ús de mascaretes i, si els gots no es poden rentar a 80 graus de temperatura hauran de ser d'un sol ús.

Excepte Madrid, l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​la Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Ceuta i una part de Castella la Manxa, tota Espanya entrarà en fase 3 el dilluns 8 de juny. S'espera que el 22 de juny tot el país estigui en fase 3. També obriran casinos i places de toros.


AgendaConcerts.cat