Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

El cost del festival ‘Barcelona, ens en sortirem’ provoca la repulsa de molts artistes

La publicació del cost de la producció del festival ‘Barcelona, ens en sortirem’, 200.000 euros, ha provocat la suspensió de moltes de les actuacions previstes. Grups i artistes com Sopa de Cabra, Els Catarres, Suu, Lildami, Txarango, Stay Homas, Koers o Clara Peya han publicat comunicats desvinculant-se de l’iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona assenyalant que el cost és desproporcionat en un context de crisi sanitària.

El festival tenia previstes una vintena d’actuacions en diversos balcons i terrasses de Barcelona que el 9 de maig es podrien veure per TV3 o BTV. També formen part del cartell Joan Manel Serrat, Silvia Pérez Cruz, Manolo García, Amaia, Antonio Orozco o les actuacions des de Madrid de Leiva o Coque Malla.

Finalment, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que el festival no comptarà amb inversió municipal i que el seu cost serà asumit pels seus productors ‘El Terrat’ i ‘Mediapro’. També ha recordat que l’objectiu dels concerts era fer un homenatge a les víctimes del coronavirus i donar ànims a la gent que resisteix en confinament.


AgendaConcerts.cat