Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Primers noms del Pride Barcelona 2019: Soraya, Vengaboys, Ladilla Rusa, La Prohibida, Glitch Gyals, INNA...

El Pride Barcelona ha anunciat els noms d'alguns artistes que participaran en l'edició del 2019 que se celebrarà del 12 al 29 de juny. Els concerts es duran a terme els dies 28 i 29 de juny a l'Avinguda Maria Cristina i entre els artistes es troben Soraya, Vengaboys, Ladilla Rusa, La Prohibida, Glitch Gyals o INNA. Uns espectacles que presentaran Itziar Castro, Sharonne i La Terremoto de Alcorcón.

L'organització ha dedicat aquesta edició a la reivindicació i visibilitat dels diversos tipus de família sota el lema 'We Are Family'. Aquest any també es commemora el 50è aniversari de la revolta de Stonewall, a Nova York, moment en què es va iniciar el moviment LGTBI per reivindicar els mateixos drets que les persones heterosexuals.

S'esperen unes 400.000 persones a les celebracions i reivindicacions del Pride Barcelona que va atreure a 380.000 en l'edició del 2018. La intenció de l'organització és convertir el Pride Barcelona en el més gran de la Mediterrània. El retorn econòmic a la ciutat està valorat en uns 70 milions d'euros.

La ciutat competeix per organitzar el EuroPride 2022 amb altres quatre ciutats: Maspalomas (Canàries), Belgrad (Sèrbia), Dublín (Irlanda) i una ciutat portuguesa encara per determinar.


AgendaConcerts.cat