Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festa del Pilar de Saragossa 2016: Estopa, La Gran Pegatina, Izal, Sociedad Alkohólica, Natos y Waor, Maluma...


Festa del Pilar de Saragossa 2016: Estopa, La Gran Pegatina, Izal, Sociedad Alkohólica, Natos y Waor, Maluma...

Octubre és el mes de la Festa del Pilar de Saragossa, festa gran de la capital aragonesa, i també quan se celebra el Interpeñas. Aquest 2016 actuaran, del divendres 7 al dissabte 15 d'octubre, grups com La Gran Pegatina, Sociedad Alkohólica, La Raíz, Georgie Dann, Miss Caffeina o El Duo Dinámico entre altres artistes.

Les Festes del Pilar també tenen els seus propis concerts com el River Sound Festival, al recinte nord pàrquing expo, el espai més gran de les festes amb més de 50.000 metres quadrats, dos escenaris i diverses carpes amb música dance, de revetlla o jotes aragoneses. Aquí actuaran Estopa, Natos y Waor, Maluma, Delorean, Loquillo, Izal...

Al Pavelló Príncep Felip actuaran El Barrio (divendres 14 d'octubre), El Gusto es Nuestro 2 (Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Miguel Ríos i Víctor Manuel, dissabte 15 d'octubre), el Festival We Love Cassette amb Hombres G, Nacha Pop i La Unión (dissabte 8 d'octubre) o God Save The Queen (tribut al grup Queen, divendres 7 d'octubre).

Interpeñas Valdespartera

Les dates i grups concrets del Interpeñas que se celebra al recinte de Valdespartera, amb una carpa principal i tres més petites, en el qual hi haurà cada dia actuant un grup principal, una carpa amb grups aragonesos, una altra dedicada a la música electrònica i una per a música popular de revetlla.

El divendres 7 d'octubre actuarà l'inefable Georgie Dann, per obrir les festes amb humor, l'endemà, dissabte 8 d'octubre, però serà molt més 'canyero' amb la presència del grup Sociedad Alkohólica i el seu hardcore-punk. El grup basc estarà acompanyat pel guanyador del concurs de bandes Interpeñas, Neverhood.

La nit del diumenge 9 d'octubre, canvi dràstic de registre musical amb XRIZ, un cantant canari amb una gran base de seguidors adolescents. El dilluns 10 d'octubre serà el dia del rap amb el MC C. Tangana –que també actua a La Mercè 2016- i els granadins Dellafuente i Maka.

El dimarts 11 d'octubre, víspera d'El Pilar, actuació de La Gran Pegatina i la seva rumba festiva en format big band que arrossega multituds a tot arreu. El dimecres 12 d'octubre, Dia d'El Pilar, serà el torn del pop-rock de Miss Caffeina i el dijous 13 d'octubre, torna la fussió d'estils –rap, ska, rock...- amb els valencians La Raíz.

El divendres 14 d'octubre es portarà a terme una festa televisiva amb Cachitos de Hierro y Cromo i, per acabar, el dissabte 15 d'octubre, pop de la vella escola amb els inquebrantables Dúo Dinámico.

Els menors de 16 anys podran accedir al recinte però no consumir alcohol, a les barres se'ls demanarà el seu DNI. El Preu de les entrades és de 8 euros per endavant i 10 euros a taquilla.

Concerts Festes del Pilar 2016

Música electrònica a la Zona 1 del pàrquing nord de l'Expo amb Rave in the River, el divendres 7 d'octubre; festival elRow en el Pilar, el dissabte 8 d'octubre i, el divendres 14 d'octubre, actuació dels dj's Dimitri Vegas i Like Mike. El dia dimarts 11 d'octubre actuarà Estopa i tancarà l'escenari, el dissabte 15 d'octubre, el Festival MestiZa amb concerts de Muchachito, Canteca de Macao, Eskorzo, Fuel Fandango, La M.O.D.A. i Los Chikos del Maíz.

A la zona 2 del recinte actuaran Los Mojinos Escozíos, el divendres 7 d'octubre; Da Soul, el dissabte 8 d'octubre; l'espectacle infantil Cantajuegos, el rap de Natos y Waor i la festa Máxima FM, el diumenge 9 d'octubre; el dilluns 10 d'octubre, gran concert amb el cantant colombià Maluma; festa de música electrònica Global Music, el dimarts 11 d'octubre; Sidecars i Taburete, el dimecres 12 d'octubre; Delorean i León Benavente, el dijous 13 d'octubre; Loquillo i Ciclonautas, el divendres 14 d'octubre i, per últim, Izal, el dissabte 15 d'octubre.


AgendaConcerts.cat