Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festa Major Lleida 2017: M-Clan, Muchachito, Los Tiki Phantoms, Aspencat, Los Retrovisores...


Festa Major Lleida 2017: M-Clan, Muchachito, Los Tiki Phantoms, Aspencat, Los Retrovisores...

Imatge: Los Tiki Phantoms, a la Festa Major de Sants 2016 (Copyright: Fco Javier Rivas)

Lleida celebra la seva Festa Major 2017, Sant Anastasi, del dimarts 9 al diumenge 14 de maig. Entre els nombrosos concerts que es portaran a terme a la capital de la Terra Ferma destaquen M-Clan, Muchachito, Aspencat, Doctor Prats, Auxili, Crisix, Los Tiki Phantoms, Zoo, Los Retrovisores. Roba Estesa...

A continuació, programa musical per dies de la Festa Major 2017 de Lleida:

- Dimarts 9 de maig 2017: l'Orquestra Quartz oferirà un ball dirigit a la gent gran. A les 17 hores, al pavelló 3 dels Camps Elisis.

A les 20.15 hores, Sardanes amb la Cobla Municipal de Lleida a la plaça Paeria.

A les 20.30 hores, espectacle 'Un silenci ple de música', a càrrec d'UniCorn i Ensemble UdL, cor i orquestra de la Universitat de Lleida. Robert Faltus, director. Música de cinema, Ennio Morricone, combinant-la amb música del cantautor Joan Manuel Serrat. Al Claustre de l'Hemeroteca de la Biblioteca Pública de Lleida. Espectacle gratuït però amb aforament limitat.

- Dimecres 10 de maig 2017: La Banda Municipal de Lleida portarà a terme el concert de Festa Major, previ a la lectura del pregó, a les 18.45 hores a la plaça de la Paeria.

A les 20 hores, espectacle Poltrona-Pla (Tortell Poltrona i Albert Pla), a l'Auditori Municipal Enric Granados. Espectacle de pagament amb un preu de 12 euros.

A les 23 hores, actuació de Lluis Ribalta als Camps Elisis. Un dels membres més actius d'Am+, torna a Lleida, on ens presentarà els seus últims treballs. A més de les actuacions de Nito (Am+) i Naio Decler & Arthur Mur (Am+).

A les 23 hores començarà la revetlla i els concerts als Camps Elisis de Lleida. A l'Escenari Central actuaran el grup lleidatà de punk rock Blaze 10, Foo (0 hores) presentarà el seu nou treball 'The Seeker' de rock psicodèlic i Muchachito (01.15 hores) serà l'artista principal de l'escenari amb el seu nou disc 'El Jiro'. A les 3.30 hores de la matinada sortirà a escena De Noche.

A l'escenari #festeslleida, Pastorets Rock (23 hores) seran els encarregats d'obrir la nit amb la col·laboració d'un quartet de vent. A continuació sortirà a escena el col·lectiu musical valencià Zoo (00.45 hores) amb el seu hip hop reivindicatiu i festiu. A les 02.30 hores serà el torn de la Terrasseta de Preixens per presentar el seu disc 'Tou' i, per acabar, Doctor Prats a les 4 de la matinada.

L'escenari Glorieta està dedicat a músiques més contundents. A les 23 hores actuarà el grup de hard rock Steinbock que presentarà 'Black Gold'. A les 0 hores sortirà a escena Memento Mori i, a continuació, Escuela de Odio, referent estatal de hardcore i punk amb el seu nou disc 'El Espíritu de las calles'. Per acabar, la banda catalana més coneguda actualment de thrash metal, Crisix, a les 2.30 hores, presentant 'From Blue to Black'.

A l'escenari Pavelló actuaran la banda de hard rock 13th July (23 hores), presentant 'Keep Rocking'; Age (0 hores), hard rock, blues i funky i El Último Tributo (1 hores), conegut tribut del desaparegut grup El Último de la Fila. A les 03.15 hores actuarà la banda de versions rock Contraband.

A les 23.30 hores, nit de Dj's del grup Backstage a la Carpa del Backstage.

- Dijous 11 de maig 2017: Matinades, la música de les gralles inundaran el centre de Lleida pel matí, a partir de les 8 hores.

A les 12 hores, Jam Session i vermut a la plaça Blas Infante.

A les 19 hores, concert de música de Cobla. La Cobla Simfònica Catalana, sota la direcció d'en Jordi Molina, oferirà un concert a l'Auditori Municipal Enric Granados amb obres de Joaquim Serra, Joan Lluís Moraleda, Josep Vinaròs, Fèlix Martínez Comín, Franz i Karl Doppler i Leroy Anderson. Gratuït (Aforament limitat).

A les 19.30 hores, havaneres amb els grups Boira, Arrels de la Terra Ferma i Bergantí a la plaça Sant Joan.

A les 20.30 hores, Renaldo i Clarà presentant 'Els Afores' a l'escenari Glorieta dels Camps Elisis. A les 22 hores actuarà El Petit de Cal Eril amb el seu nou disc 'La Força' al mateix escenari.

- Divendres 12 de maig 2017: Sardanes amb la Cobla de Vents de Riella. A les 20 hores, a la plaça de la Paeria.

A les 21 hores, concert de Blokeo i The Birra's Terror a la sala Oh Yeah (Carrer la Panera, 2). Preu: 5 euros.

A les 22.30 hores, Sonsonite All Stars a la plaça Ricard Viñes. Actuaran: Telva Rojas a la veu, Luis Alfonso Guerra 'Luisito' a la percussió i Félix Ramos al piano.

A les 23 hores, Lluis Ribalta als Camps Elisis (El Cobert Am+).

A les 23.30 hores, festa amb els Dj's del grup Backstage a la Carpa del Backstage.

A l'escenari #festeslleida actuaran Coetus (22.30 hores); Mesclat i La Cobla Catalana dels Sons Essencials (00.30 hores) i el grup de versions Albarock (02.45 hores).

A l'escenari Glorieta obrirà la nit Thinkin'Wild (22 hores); Boxets (23 hores), presentant el seu nou disc 'A prop'; Barrio Tiger (00 hores), grup de punk i rock'n'roll, presentant 'Ave Maria' i, a les 1.15 hores, Smoking Souls amb el seu nou àlbum 'Cendra i Or'. Els últims en pujar a l'escenari serà el projecte de música electrònica Musicsketches presentant el seu primer treball 'Deep Wishes'.

A l'escenari Pavelló, els primers a actuar seran Bipolar (23.30 hores) i, a continuació, serà el torn de Buhos (00.45 hores) amb el seu nou treball 'Lluna Plena'.

- Dissabte 13 de maig 2017: Festival de Música Folk de Lleida, a la plaça del Dipòsit, amb les següents actuacions: 18.30 h. Folkatres (Ball Folk), 20 h. Sinhom i, a les 21.30 h., Wiccal's.

A les 18.30 hores, contacontes musical amb la JOP a la plaça Blas Infante.

A les 19 hores, XXXIIIè Festival Folklòric Internacional de Lleida, a la plaça Sant Joan: Grupo Folclorico El Limonar de Murcia, i l'Esbart dansaire Sícoris,"Ballet Ciutat de Lleida".

A les 22 hores, Psychopunk, a La Boîte (carrer Riu Essera, 19). Preu: 5 euros.

A les 23 hores, Momo (Tribut a Queen), a la Sala Manolita (carrer Guillem de Béziers - Cappont). Preus: 10 euros anticipada, 12 euros a taquilla.

A la mateixa hora, Lluis Ribalta, als Camps Elisis (El Cobert Am+).

A les 23.30 hores, Ernest Codina, Mon Dj i Hektor Mass!, a la Carpa del Backstage. Preu: 3 euros amb consumició.

A la mateixa hora sortirà a escena Marc Marzenit amb Dj's convidats a l'escenari Pavelló. El seu últim treball es diu 'To Love Until We Say Goodbye'.

A l'escenari Central dels Camps Elisis actuaran el grup de pop Enzel (23 hores) i els murcians M-Clan (00.15 hores), un dels grups de rock estatal més coneguts, presentant el seu nou disc 'Delta'. A les 02.15 hores, canvi d'estil amb el postpunk del grup Lost Art Of Murder amb el seu segon EP 'Mis noches sin dormir' i, per acabar en aquest escenari, el grup de versions Tremendos a les 03.15 hores.

A l'escenari #festeslleida, nit de folk, hip hop, reggae i ska. Primer actuaran Roba Estesa (23 hores), després els valencians Auxili (00.30 hores), per continuar amb els també valencians Aspencat (02 hores), en la seva gira de comiat, i per acabar, Ítaca Band (03.45 hores)

Programació de l'escenari Glorieta: Natrol Sols PD (23 hores), Trau i Gavaldà (23.45 hores), Natrol Sols PD (00.45 hores), Los Retrovisores (01 hores), Natrol Sols PD (02.15 hores) i el garage i rock'n'roll de Los Tiki Phantoms (02.30 hores) presentant 'Aventuras en Celuloide'.

- Diumenge 14 de maig 2017: 2princesesbarbudes presentant el disc 'Sempre de vacances' amb instruments de joguina. A les 18 hores, a l'Amfiteatre dels Camps Elisis.

A les 18.30 hores, concert de l'Schola Cantorum de l'Ateneu Popular de Ponent a la Seu Vella. Gratuït

A les 19 hores, ball amb l'Orquestra Nova Saturno a la plaça Sant Joan.


AgendaConcerts.cat