Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Festival de Jazz de Terrassa 2018: Donny McCaslin, Terence Blanchard, Uri Caine, Billy Branch...


Festival de Jazz de Terrassa 2018: Donny McCaslin, Terence Blanchard, Uri Caine, Billy Branch...

El Festival de Jazz de Terrassa inaugurarà la seva 37a edició, que es diu ràpid, el dimecres 7 de març amb la presentació del nou treball de Gabriel Amargant, ‘Aire, a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

El programa abarca una trentena d’actuacions durant dues setmanes. Entre les figures que destaquen del cartell es troben el trompetista Terence Blanchard, el pianista Uri Caine, el saxofonista Donny McCaslin, el cantant Billy Branch o la cantant Nenna Freelon.

Entre els artistes catalans, estatals i europeus es troben Chano Domínguez i Paolo Fresu, Marco Mezquida, els francesos Émile Parisien i Vicent Peirani o Albert Bover.

El dia més massiu del festival és sense cap mena de dubte el Picnic-Jazz el diumenge 18 de març des del migdia a Vallparadís que enguany fa 20 anys i en el qual actuaran La Locomotora Negra amb Llorenç Santamaria, Antonio Lizana, Myriam Swanson (imatge) amb el projecte Magnolia i Ray Gelato & The Enforcers.