Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festival Strenes 2017: Julieta Venegas, Mishima, Els Amics de les Arts...


Festival Strenes 2017: Julieta Venegas, Mishima, Els Amics de les Arts...

Imatge: Julieta Venegas, al Festival Cruïlla 2012 (Copyright: Fco Javier Rivas)

El Festival Strenes de Girona, en la seva cinquena edició, comptarà amb les actuacions destacades de la mexicana Julieta Venegas (8 d'abril, 21h, a l'Auditori), en format trio, i els grups catalans Mishima (29 d'abril, 21h, Escales de la Catedral de Girona), Els Amics de les Arts –entrades exhaurides- (30 d'abril, 21h, Escales de la Catedral de Girona) o Blaumut (1 d'abril, 21h, a l'Auditori). Tots ells estrenant disc recent.

Del concert emblemàtic del festival que es fa sobre la teulada de l'Oficina de Turisme de Girona, i que congrega a milers de persones al Pont de Pedra i rodalies, només se sap que es portarà a terme el 25 de març a les 18.30 hores. En anys anteriors han actuat a sobre de la teulada Love of Lesbian o Sopa de Cabra.

Als grans concerts d'entrada lliure de l'edició 2017 de l'Strenes a la plaça Catalunya de Girona actuaran: el divendres 21 d'abril Gossos, Doctor Prats i Miqui Puig i el dissabte 22 d'abril Dr. Calypso, Buhos i Marion Harper.

No obstant això, també es portaran a terme concerts amb entrada lliure en espais més reduïts: Renaldo & Clarà, el 31 de març (23h) al Yeah! Indie Club; Fito Luri, el 2 d'abril (18h) als Jardins de la Mercè; Gener, el 7 d'abril (23h) al Yeah! Indie Club; Lakaste, el 8 d'abril (23h) al Yeah! Indie Club y Anímic, el 29 d'abril (23h) al Yeah! Indie Club.

També actuaran al festival, sense entrada lliure, artistes i grups com l'Orquestra Fireluche, el 31 de març (21h) al Teatre Municipal; Joan Rovira, el 31 de març (22.30h) al Nou Platea; el cantautor Paco Ibáñez, l'1 d'abril (21h), al Teatre Municipal; PAVVLA, l'1 d'abril (22h), al Museu d'Art de Girona; Joan Miquel Oliver amb la col•laboració de la Jove Orquestra Comarques Gironines, el 7 d'abril (21h), al Teatre Municipal; el cantautor Cesk Freixas, el 7 d'abril (21h), a l'Auditori; Albert Pla i Tortell Poltrona presenten 'PP', el 8 d'abril (18h) i el 9 d'abril (12h), al Teatre Municipal; Miquel Abras, el 8 d'abril (21h), al Teatre Municipal; Fermin Muguruza & Chalart 58 presentant 'Black Is Beltza ASM Sessions', el 21 d'abril (22h), a l'Auditori del Centre Cultural la Mercè; Maria Arnal i Marcel Bagés presentant el seu disc debut, el 22 d'abril (21h), a l'Auditori del Centre Cultural la Mercè; Judit Neddermann, el 22 d'abril (22h), al Museu d'Art de Girona; Ramon Mirabet, el 28 d'abril (21h), a l'Auditori; els valencians Zoo i els rumberos Gertrudis, el 29 d'abril (22.30h), a La Mirona de Salt i, finalment, Muchachito portarà a terme un concert de format familiar el 30 d'abril (12h) a l'Auditori.


AgendaConcerts.cat