Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Embarraca't 2017, Figueres: La Raiz, Mojinos Escozíos, Oques Grasses, Hotel Cochambre...


Embarraca't 2017, Figueres: La Raiz, Mojinos Escozíos, Oques Grasses, Hotel Cochambre...

L'Embarraca't 2017 ja ha anunciat el seu cartell musical. Actuaran a Figueres del 28 d'abril al 7 de maig La Raiz, Mojinos Escozíos, Oques Grasses, Hotel Cochambre, Roba Estesa, Joan Garriga & Galàctic Mariatxis, Cuit's, Pirat's Sound Sistema, Hora de Joglar, Embolingats, Banda Neon, Gossos per a menuts i Banana Beach.

Els concerts, tot i les crítiques, continuaran fent-se lluny del centre de Figueres encara que els joves de la ciutat tenen més pes en l'organització de l'esdeveniment a partir d'aquest any.

En total l'Ajuntament de figueres ha programat 190 activitats dins el marc de les Fires amb un pressupost de 340.000 euros. Enguany, Figueres és capital de la sardana.

Programació musical per dies de les Fires de la Santa Creu de Figueres 2017:

- Divendres 28 d'abril 2017 (28/04/2017): Sardanes amb la Cobla Costa Brava, al carrer Nou (davant la Casa Nouvilas) a les 20 hores.

A les 21 hores, concert de música clàssica amb Albert Guinovart i la Giorquestra, al Teatre Municipal El Jardí (espectacle de pagament). Celebració del cinquè aniversari de l'Orquestra Simfònica de les Comarques Gironines .

A partir de les 23 hores comencen els concerts de l'Embarraca't 2017. Aquesta nit actuaran el sextet de folk Roba Estesa i la formació Hora de Joglar que combina swing, latin, música balcànica... En definitiva, música que convida al ball i a saltar.

A la mateixa hora, txupinasso de nit i Gran Festa Octopussy amb temes dels vuitanta i noranta. Actuaran els dj's Octo, Enric Gómez, Quim Juanola, David Catà, JL Martos i Renny DJ, a l'Envelat de la plaça Catalunya.

- Dissabte 29 d'abril 2017 (29/04/2017): Xaranga Bufatramuntana, a les 13 hores a La Rambla dins la Festa 15è Aniversari Salvem L'Empordà. Al mateix lloc, concert fi de festa amb Delai Big Band i Dj del XiringuitoX, a les 22 hores.

A les 12 hores, sardanes a la plaça de l'Ajuntament amb la Cobla Selvatana.

A les 18 hores, pregó dedicat a Pep Ventura i la Sardana. A la plaça de l'Ajuntament.

A les 19 hores, Xaranga Damm-er, a la plaça de l'Ajuntament. A la mateixa hora, concert de Festa Major amb l'Orquestra Selvatana a l'envelat de plaça Catalunya.

A les 21 hores, De Broadway a Hollywood! amb l'Orquestra Versatile, a l'Auditori Caputxins (espectacle de pagament).

A partir de les 23 hores, concert dels Mojinos Escozíos. El grup del Sevilla és conegut pel seu rock alegre amb lletres humorístiques i molt escatològiques. Els acompanyarà el grup de versions Banda Neón.

A la mateixa hora, ball amb l'Orquestra Selvatana a l'Envelat de la plaça Catalunya.

- Diumenge 30 d'abril 2017 (30/04/2017): Campionat de dansa urbana a partir de les 10 del matí (i fins a les 18.30 hores) al Poliesportiu Municipal (espectacle de pagament, 10 euros l'entrada).

A les 12 hores, Sardanes amb la Cobla Costa Brava a la plaça de l'Ajuntament.

A partir de les 13 hores comença la música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusian de l'Alt Empordà. L'horari és el següent: obrirà la caseta una Missa rociera cantada pel cor de l'entitat; a les 18 hores actuarà la Funky Step Dance de Luisa Llamas i del Gimnàs Magicesport; a les 19 hores, actuació dels alumnes de flamenc de l'escola Mónica Lucena; a les 20 hores, actuació dels alumnes de l'escola de dansa Gabriela Martín; a les 23 hores, concert de Rumba Tramuntana. Per acabar, música de Dj fins a la matinada.

A les 17 hores, concert amb Emília Pla Esparraguera i de piano amb Josep M. Surrell. A l'Auditori Caputxins, entrada gratuïta.

A les 18 hores, espectacle 'Reload' de The Gospel Viu Choir, al Teatre Municipal El Jardí. Concert de pagament a benefici de l'Associació de Malalts d'Alzheimer de Figueres.

A les 19 hores, concert i ball amb l'Orquestra Costa Brava a l'envelat de la plaça Catalunya.

A partir de les 23 hores, concerts amb el divertit grup de versions Hotel Cochambre, el nou projecte de l'ex-Dusminguet Joan Garriga & Galàctic Mariatxis i el grup de rumba Embolingats.

A la mateixa hora, ball amb l'Orquestra Costa Brava a l'envelat de la plaça Catalunya.

- Dilluns 1 de maig 2017 (01/05/2017): Danses tradicionals catalanes, a partir de les 11.30 hores a la plaça Josep Pla.

A les 12 hores, Sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera a la plaça de l'Ajuntament.

A les 18 hores, Cants des del Cor, Coral Germanor Empordanesa. Xou que inclou des de la nova cançó (Raimon, Lluís Llach...) a la música sud-americana. A la sala La Cate, entrada gratuïta.

A les 19 hores, Jove Orquestra de Figueres (espectacle de pagament), al Teatre Municipal El Jardí. Concert commemoratiu dels 200 anys del naixement de Pep Ventura.

A la mateixa hora començarà la música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: 19 hores, actuació de l'escola de dansa Fany Lucena; a les 19.30 hores, actuació de l'escola de dansa Mónica Lucena; a les 20 hores, actuació de l'escola de hip hop La Blue Dansa, de Juanjo Pérez; a les 22 hores, concert del cantant i showman Jordi Duque. Tot seguit, música de DJ.

- Dimarts 2 de maig 2017 (2/05/2017): concert de tarda amb l'Orquestra Nova Saturno. A partir de les 19 hores, a l'envelat de la plaça Catalunya.

A partir de les 21 hores comença la música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: a les 21 hores, actuació dels alumnes de l'entitat i, a les 23 hores, concert amb el cantant El Peseta. Tot seguit, música de DJ.

A la mateixa hora, Gossos per a Menuts. Les cançons del grup de Manresa adaptades a tots els públics.

A les 23 hores, ball amb l'Orquestra Nova Saturno, a l'envelat plaça de Catalunya.

- Dimecres 3 de maig 2017 (3/05/2017): Sardanes amb la Cobla La Principal de la Bisbal, a les 12.30 hores a la plaça de l'Ajuntament.

A partir de les 18 hores, música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: a les 18 hores, actuació de l'escola de hip hop La Blue Centre de Dansa, de Juanjo Pérez; a les 19 hores, actuació dels alumnes de l'Espai Oriental Itaca, de Gemma Mogas; a les 20 hores, actuació en playback de la gent gran de Banyoles. Tot seguit, música de DJ.

A les 19 hores, concert i ball amb l'Orquestra La Principal de la Bisbal a l'envelat de la plaça Catalunya.

- Dijous 4 de maig 2017 (4/05/2017): Sardanes amb la Cobla La Blanes, a partir de les 12.30 hores a la plaça de l'Ajuntament.

A les 17.00 hores, concert i ball amb l'Orquestra La Blanes a l'envelat de la plaça Catalunya.

A les 18 hores, concert amb els professors de l'Escola de Música Casino Menestral a La Cate.

A les 21 hores, música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Actuació dels alumnes de l'entitat. Tot seguit, música de Dj.

- Divendres 5 de maig 2017 (5/05/2017): Sardanes amb la Cobla Rossinyolets, a les 12 hores a la plaça de l'Ajuntament.

A les 19 hores, exhibició de balls urbans Funk&Fires a la plaça Catalunya.

A partir de les 20 hores, música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: a les 20 hores, actuació dels alumnes de l'Estudi d'Arts de Figueres, d'Eva Mas; a les 21.30 hores, actuació dels alumnes de l'entitat; a les 23.00 hores, concert del cantant Javier Ginés. Tot seguit, música de DJ.

A les 21 hores, La rebotiga de l'òpera, creat i presentat per Marcel Gorgori, al Teatre Municipal El Jardí. Espectacle de pagament.

A les 22 hores, concert del grup vocal In Crescendo, a l'envelat de plaça Catalunya. Grup guanyador de la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day.

A partir de les 23 hores, concerts a l'Embarraca't. Actuacions del grup festiu Oques Grasses i el mestissatge de The Cuit's.

- Dissabte 6 de maig 2017 (6/05/2017): Sardanes amb la Cobla Maravella a partir de les 12 hores del migdia a la plaça de l'Ajuntament.

A les 17 hores, concert coral amb el grup Veus de Tramuntana a l'Asil Vilallonga.

A les 19 hores, concert amb l'Orquestra Maravella a l'envelat plaça de Catalunya.

A partir de les 19.30 hores, música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: a les 19.30 hores, actuació dels alumnes de l'estudi de dansa Art & Dance, de Bel González; a les 20.30 hores, actuació dels alumnes de l'escola de dansa Sara García, de Roses; a les 23 hores, concert del grup Brissa. Tot seguit, música de DJ.

A les 23 hores, ball amb l'Orquestra Maravella a l'envelat de plaça Catalunya.

A la mateixa hora començaran els concerts de l'Embarraca't. Aquesta nit actuarà el multitudinari grup valencià La Raiz, la rumba de Banana Beach i els Pirat's Sound Sistema.

- Diumenge 7 de maig 2017 (7/05/2017): Sardanes amb la Cobla Els Casanoves, a les 12 hores a La Rambla.

A les 17 hores, música a la Caseta de la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà. Horaris: a les 17 hores, concurs de sevillanes, obert a tothom, i, a les 18.30 hores, espectacle amb els alumnes de l'entitat, dirigit per Pilar Sánchez. Tot seguit, música de DJ.

A les 18 hores, Concurs de Sardanes amb la Cobla Principal d'Olot. 70è Concurs de Colles Sardanistes Campionat Territorial i Campionat de Catalunya gran Grup A.

A la mateixa hora, Concert de Fires amb la Coral Polifònica de Figueres i altres corals convidades, al Teatre Municipal El Jardí. Entrada gratuïta.

A les 20 hores, balls vuitcentistes a l'envelat de la plaça Catalunya amb l'Orquestra Els Casanoves.