Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Share Festival 2019: Becky G, C.Tangana, Lola Indigo, Don Patricio, Alfred García...


Share Festival 2019: Becky G, C.Tangana, Lola Indigo, Don Patricio, Alfred García...

El Share Festival ha presentat avui la seva segona edició que se celebrarà el divendres 28 i dissabte 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. L’esdeveniment musical comptarà amb una programació orientada al pop-rock (dissabte) i les músiques urbanes (divendres). Unes 10.000 persones van assistir a la primera edició del festival.

El divendres 28 de juny actuarà la cap de cartell del festival, Becky G, una de les cantants de reggaeton més famoses del món. El seu hit ‘Sin Pijama’ és la cançó més escoltada de l’any a Espanya. Un altre dels seus últims singles és ’Booty’, cançó que canta conjuntament amb C. Tangana, el cantant de trap més popular del país que també actuarà al Share Festival.

Completen el cartell de la jornada la mediàtica Lola Índigo (Miriam Doblas) que presentarà el seu primer disc i el seu single ‘Ya no quiero na’ i el raper Don Patricio, número 1 a Spotify amb la seva cançó ‘Contando lunares’.

El dissabte 29 de juny tornarà a actuar l’Alfred García que precisament va iniciar la seva primera gira al Share Festival 2018. I presentarà el seu primer disc ‘1016’. També actuarà el fenomen del pop Carlos Sadness, s’escoltarà la música festiva de Nil Moliner i el raper Rayden presentarà el seu disc ‘Sinónimo’.

El festival compta amb una faceta solidària molt accentuada i organitzacions com Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistía International, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Médicos sin Fornteras, Proactiva Open Arms i Teaming col·laboren amb el Share.


AgendaConcerts.cat