Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Cop a la vista pels concerts a Barcelona i part de l'àrea metropolitana

Volta cap enrere a Barcelona i part de la seva àrea metropolitana, concretament a la fase 2 de desescalada. El Govern de la Generalitat ha decretat la suspensió per 15 dies -quan ho aprovi un jutge i es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) - d'esdeveniments esportius i tancament de teatres, cinemes, 50 per cent d'aforament per locals de restauració, establiments d'oci nocturn i centres esportius, entre altres llocs, a Barcelona i part de la seva àrea metropolitana: L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixach, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Viladecans i el Prat de Llobregat.

La Generalitat ha demanat a la ciutadania -recomanació, no prohibició- que no surti de casa si no és absolutament imprescindible i que no es desplaci a segones residències. No obstant això, no està descartat un confinament parcial o total en les pròximes setmanes. I és que el rebrot a L'Hospitalet de Llobregat ha fet saltar totes les alarmes, es tracta de la localitat amb una de les densitats de població més altes d'Europa, equiparable a la de ciutats asiàtiques com Manila, sent per tant un lloc amb una potencialitat enorme per la propagació del coronavirus. Així mateix s'ha constatat un augment dels ingressos hospitalaris per la Covid-19.

L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya ha començat una campanya en xarxes socials assenyalant que les sales de concerts no són l'origen del rebrot atès que la majoria estan tancades i, les que no, mantenen un rigorós escrúpol per l'ordenança sanitària, amb una aforament mínim i per "militància musical".

L'Ajuntament de Sant Boi ja ha anunciat la cancel·lació del seu programa d'activitats a l'aire lliure Viu l'Estiu que comprenia concerts, cinema o comèdia. La programació de concerts a l'aire lliure a Barcelona com el Cruïlla XXS, al Parc de l'Fòrum, els Jardins de Pedralbes, Poble Espanyol, Monumental Club, Festival Grec ... Encara no s'han cancel·lat però s'està estudiant si seguiran endavant segons ha apuntat Meritxell Budó , portaveu de la Generalitat. El que sí que s'ha cancel·lat amb total seguretat és la nova data de Sant Jordi, prevista per el 23 de juliol ja que es recomana no sortir de casa si no és per treballar, comprar coses bàsiques o per raons de força major.


AgendaConcerts.cat