Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Barcelona impulsa un programa de música al carrer a Ciutat Vella

L’Institut de Cultura de Barcelona ha anunciat la recuperació dels punts de música als carrers de Barcelona, concretament a Ciutat Vella, a partir del dilluns 8 de juny. Per tal de protegir al músic, que actuarà en solitari, i al públic, hi haurà coordinadors a cadascú dels 8 punts que vetllaran per evitar aglomeracions (màxim de 10 persones simultàniament en un espai específicament marcat a terra) i tanques per separar a l’artista, tot en el marc de la desescalada de les mesures preses per la pandèmia mundial de la Covid-19.

A cada punt es portaran a terme 32 hores d’actuacions musicals com a màxim, de cinc de la tarda a nou del vespre i els caps de setmana de dotze a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou del vespre.

Els punts estaran ubicats a Plaça Catalunya, més o menys a l'alçada del número 22, però a la vorera del davant; Avinguda de la Catedral, davant les escales del Pla de la Seu; Plaça Nova, prop la cantonada amb carrer de la Palla; Carrer de la Tapineria, prop de la cantonada amb la Baixada de la Canonja; Plaça de Ramon Berenguer el Gran, tocant a la muralla; Santa Caterina, a l'Avinguda Francesc Cambó i a l’Arc de Triomf, a l'alçada del mateix Arc.

Un cop passades les dues setmanes de la prova pilot es recuperaran els 18 punts que hi havia al centre de la ciutat.


AgendaConcerts.cat