Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

La sala de concerts Rocksound de Barcelona tancarà definitivament el 4 d’octubre

La sala Rocksound ha sucumbit a una tempesta perfecta, un doble tsunami format per la Covid-19 i els plans urbanístics de la ciutat de Barcelona. El dia 4 d’octubre la sala del carrer Almogàvers 116 tancarà definitivament, després d’haver estat tancada mesos per les mesures sanitàries contra la pandèmia, per ser enderrocada i construir un edifici d’oficines. El vell Poblenou dels bars de rock i punk està sent engolit per la Barcelona dels gratacels d’oficines, les botigues de hipsters i les startups.

Era una mort anunciada, un dels gerents de la sala, Antonio Celeiro, ja sabia que la sala seria enderrocada quan la va llogar, ara fa dotze anys. Per acomiadar-se del seu públic, es portaran a terme tres concerts d’acomiadament: Avern i Tort (2 d’octubre), Santacreu (3 d’octubre) i Los Mambo Jambo (4 d’octubre, en sessió vermut).

La sala Rocksound, tot i les seves modestes dimensions –té un aforament d’unes 70 persones-, ha estat un referent del rock a Barcelona, Espanya i, sorpresa, als EUA. I és que en aquesta sala no només han actuat grups de guitarres furibundes sinó que és molt coneguda entre els artistes de country-rock com Daniel Romano , Eileen Jewel, Johnny Kaplan o Malcolm Holcombe, músics que han pujat al seu baix escenari, al voltant de dos pams d’alçada.

Al costat d’un mastodont com la Sala Razzmatazz, la Rocksound ha estat seu d’uns 3.000 concerts durant la seva vida, amb una mitjana de més de 200 esdeveniments musicals anuals. Una veritable joia pels amants del rock underground, stoner, blues, country, heavy metal...

L’organització del Rocksound, en un missatge de comiat a la seva pàgina de Facebook, asseguren que tornaran tot i que, molt probablement, no serà aviat a causa de la pandèmia de coronavirus que està fent tremolar, i caure, al sector de la música en viu de tot el planeta.