Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

SanSan Festival 2019: Love of Lesbian, IZAL, La Pegatina...


SanSan Festival 2019: Love of Lesbian, IZAL, La Pegatina...

El SanSan Festival és el festival que obre el recinte de concerts de Benicàssim a Castelló i pel que passaran gegants com el F.I.B. o el Rototom Sunsplash. El festival, dedicat en gran part a l’indie pop-rock nacional, se celebrarà del dijous 18 al dissabte 20 d’abril.

Entre els noms del seu sisè cartell destaca la presència de Love of Lesbian, IZAL, La Pegatina, C. Tangana, Miss Caffeina, Los Punsetes, Fuel Fandango, Los Vinagres...

Entre les novetats del festival cal assenyalar que debuta una nova direcció que espera arribar als 30.000 assistents, un nou escenari Beach Club ubicat a la platja del Pinar amb oferta gastronòmica, activitats aquàtiques i música. Es podrà accedir a aquest espai sense l’abonament al festival pagant 5 euros. Per últim, el SanSan Festival també cau al sistema de pagament de polseres cashless.

La distribució de grups per dia és la següent:

Dijous 18 d’abril de 2019

Rozalén, Xoel López, La Casa Azul, Fuel Fandango, Morgan, Zea Mays, EUT, Cala Vento, Los Vinagres, Ramon Mirabet i Tu Otra Bonita.

Divendres 19 d’abril de 2019

Love of Lesbian, C. Tangana, Varry Brava, Triángulo de Amor Bizarro, Carolina Durante, Shinova, Los Punsetes, Jacobo Serra, Las Chillers, The Crab Apples i Badlands.

Dissabte 20 d’abril de 2019

Izal, La Pegatina, Miss Caffeina, Second, Auténticos Decadentes, The Parrots, La Plata, La Sonrisa de Julia, Bazzookas, Monterrosa, Nerabe, Bocho i un artista sorpresa.


AgendaConcerts.cat