Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

El Sansan Festival cancel•lat a causa del mal temps


El Sansan Festival cancel•lat a causa del mal temps

El mal temps d'aquesta Setmana Santa ha provocat la cancel·lació del Sansan Festival 2019 que s’havia de celebrar de dijous 18 al dissabte 21 d'abril a Benicàssim. La Junta Local de Seguretat (policia, serveis d'Emergències i autoritats civils, ajuntament i subdelegació del Govern) ha pres la decisió de suspendre l'esdeveniment musical per salvaguardar la integritat del públic, treballadors i artistes que havien de concórrer en el primer macrofestival de la temporada. L'organització del Sansan ha subscrit la decisió.

La previsió meteorològica inclou forts vents i intenses pluges en el llevant espanyol i fins i tot possibilitat de la temuda gota freda. L'Ajuntament ha posat a disposició de l'organització dels mitjans necessaris per a albergar si es requereix als campistes allotjats al recinte de Vilacamp.

Els assistents que havien comprat el seu abonament els serà retornat pel mateix canal que el van adquirir en els propers dies. I d'aquesta manera s'esvaeix el treball de tot un any del festival que tenia a Love of Lesbian, IZAL, C. Tangana o La Pegatina com a grans reclams.