Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Seventeen cancel·la la seva gira europea a causa del coronavirus

Molt s'està parlant últimament del Mobile World Congress de Barcelona a causa de les baixes d'importants marques com LG, Ericcson o Sony entre d'altres, empreses que han cancel·lat la seva participació en el congrés dedicat als mòbils més important del món per no posar en perill als seus treballadors tot i la bateria de mesures que des de l'Ajuntament de la Ciutat i la Generalitat de Catalunya han anunciat.

Ara li toca el torn a les gires musicals, el grup Seventeen ha anunciat en un comunicat que cancel·la la seva gira europea 'Ode to You' que anava a passar per Londres -8 de març-, Paris -5 de març-, Berlín -10 de març- i Madrid -3 de març.

"La seguretat i salut dels artistes, l'audiència i els treballadors són la nostra principal prioritat. Hem decidit prevenir qualsevol mal, per aquesta raó, lamentem anunciar que les següents dates de la gira mundial de febrer i març han estat cancel·lades ", assenyala el citat comunicat. A més de les dates europees també s'ha cancel·lat el concert de Kuala Lumpur del 22 de febrer i el de Taipei del 29 de febrer.

Es tracta de la primera gran gira europea, situada en grans pavellons, que s'ha cancel·lat però a l'Àsia aquesta és la tònica, sobretot a la Xina, on s'han cancel·lat concerts de l'Orquestra Nacional. Grans noms de l'K-pop com Ikon, V.O.S, GOT7 o A.C.E. han posposat gairebé tots els concerts de la primera meitat de l'any a Singapur.