Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

SFDK podria emprendre accions legals contra el Bioritme


SFDK podria emprendre accions legals contra el Bioritme

La publicació del segon comunicat del Bioritme ha provocat que finalment MC Zatu, de SFDK, expliqui la seva versió del que va passar la nit del divendres 23 d'agost després d'acabar la seva actuació a prop del pantà de Sau en dos vídeos i un comunicat publicats al seu perfil de Twitter.

Una de les informacions més importants que dóna Zatu és que SFDK no tenia cap obligació de rebre una formació de gènere per contracte perquè és el grup qui envia el contracte i el festival qui el signa, i en ell, evidentment, no hi ha cap clàusula al respecte de cap curs de formació.

No obstant això, el músic assegura que no li hagués importat rebre-la en cas d'haver arribat amb més temps al festival, vint minuts escassos abans de començar el concert segons ell, la qual cosa impossibilitava la formació al deure preparar la seva pròpia actuació davant de milers de persones en breus instants.

MC Zatu també es refereix al moment en el qual se li notifica que una persona s'ha queixat de les cançons de SFDK en un punt lila i eleva els seus dubtes sobre la veracitat d'aquesta queixa donat que l'organització mai li va voler transmetre què era el que a aquesta persona el va molestar del cançoner del grup.

El músic esperava que, en el segon comunicat, el festival es disculpés amb el grup perquè així se li van transmetre des de la directiva del festival però, en comptes d'això, el festival acusa la premsa de "sensacionalisme", oblidant que ha vetat públicament a SFDK en un comunicat i generat ombres de masclisme sobre el grup. Zatu respon que tot això "intenta tacar el nom de la banda" i que "una banda amb menys recorregut se l'haguessin carregat".

Igualment, el comunicat de SFDK nega taxativament un altre fet important esmentat en el primer comunicat del Bioritme i és que el grup accedís a realitzar la formació després de l'amenaça de la publicació d'un comunicat per part del festival, desmentint la informació donada per Bioritme, " no cedim davant amenaces o coaccions de cap tipus ".

Finalment, el comunicat assenyala que "la nostra imatge s'ha vist injustament malmesa pels comunicats del festival Bioritme i ens reservem el dret d'emprendre accions legals contra els responsables d'aquesta situació".


AgendaConcerts.cat