Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

El Sónar entra en l'accionariat del Festival Paraíso de Madrid

El Sónar ha anunciat en un comunicat que ha entrat en l'accionariat del festival Paraíso de Madrid, sense especificar l'abast econòmic concret d'aquest acord que es va signar la setmana passada entre Advanced Music SL (Sónar) i Paraíso Sonoro SL. Se subratlla que la col·laboració està destinada "al desenvolupament de continguts i la creació d'estratègies conjuntes".

El citat acord no afecta les directives de dos dels festivals de música electrònica més importants del país. Del festival madrileny, Jose Morán, Ana Sanabia i Nacho Santos, asseguren en el citat comunicat que "estem segurs que aquesta aliança estratègica serà molt positiva per al desenvolupament de Paraíso i el seu posicionament en el mercat nacional i internacional. Compartim una cosa essencial, l'amor per la música i la manera d'entendre aquesta indústria ".

El Festival Paraíso celebrarà la seva segona edició el 14 i 15 de juny amb artistes com Solomvn, Churches, Charlotte Gainsbourg o Peggy Gou. El Sónar, festival barceloní, per la seva banda, celebra el seu 26è edició amb A$AP Rocky, Bad Bunny, Arca, Four Tet o Paul Kalkbrenner.

El mercat de les compres i vendes en el sector de la música en viu a Espanya està que crema. L'any passat, el fons d'inversions nord-americà Providence Equity Partners va entrar en l'accionariat del Sónar.


AgendaConcerts.cat