Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

El Sónar perd gairebé una cinquena part dels seus espectadors


El Sónar perd gairebé una cinquena part dels seus espectadors

El Sónar 2019 ha rebut uns 105.000 espectadors, uns 21.000 assistents menys que en l'edició del 2018. El festival de música electrònica i de música urbana ha perdut d'aquesta manera gairebé una cinquena part de la seva audiència.

No obstant això, ateses les circumstàncies en què s'ha desenvolupat l'edició 2019 del Sónar amb cancel•lació de Lil Uzi Vert i A$AP Rocky detingut a Suècia, vaga de muntadors que gairebé acaba amb el festival i canvi de dates -els propers tres Sónar tornaran a celebrar-se al juny-, els organitzadors asseguren que les dades de públic són "raonables".

A aquesta sèrie de circumstàncies caldria afegir que el canvi de rumb estilístic cap a la música urbana (Bad Bunny, Bad Gyal, Cecilio G, Dellafuente, Emilio G ...), no només en l'escenari XS si no per tot arreu, no ha estat del gust de tot el seu públic.

Cecilio G, emperador del Sónar

El cantant de trap Cecilio G s'ha erigit en la figura més comentada del festival malgrat actuar a l'escenari més petit. La seva entrada triomfal al Sónar de Dia, a cavall i escortat per dos alabarders, s'ha convertit en la imatge i vídeo més compartit del festival de la mateixa manera que, un cop dins el concert, li ha cantat a un mussol (viu) que sostenia en el seu braç.


AgendaConcerts.cat