Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Cancel•lat el Visor Fest 2019 pel mal temps

El Visor Fest ha publicat una comunicat al seu perfil de Facebook on anuncia la cancel·lació de la segona edició del festival “per inclemències meteorològiques”. El festival de Benidorm s’havia de dur a terme el divendres 13 i dissabte 14 de setembre amb New Model Army, Happy Mondays i James com a caps de cartell.

A continuació, el comunicat: “Reunits els organismes públics corresponents i l'organització de Visor Fest, lamentem comunicar-vos que per inclemències meteorològiques, ens veiem obligats a cancel·lar el Festival.

És una decisió molt dura i molt difícil, però inevitable. Les fortes pluges impossibiliten el muntatge i per sobre de tot, amb aquesta situació d'alerta roja establerta per les autoritats, cal salvaguardar la seguretat del públic, de les bandes i dels treballadors.

En breu se us indicarà la forma de devolució d'abonaments, entrades de dia i promoció de beguda.

Seguirem apostant per aquest projecte musical, tingueu per segur que treballarem des d'avui, per donar el millor de nosaltres i que l'edició del 2020 sigui impressionant.

Gràcies per endavant per la vostra comprensió. Gràcies a tots els que formeu part ja, de la família Visor Fest. Gràcies per donar suport sempre la música en directe.

Ens veiem a VisorFest2020.”


AgendaConcerts.cat