A Sound of Thunder, que...">
logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • A Sound of Thunder - Els Segadors Tour 2017 - Diciembre 6 - Razzmatazz2, Barcelo

  Quan: 21:30:00 hores del 2017-12-06

  Text en català:

  El grup de Washington DC A Sound of Thunder, que s'ha fet viral a Catalunya aquests dies per la seva versió d'"Els Segadors" passada pel sedàs del heavy mètal, ha anunciat concert a Barcelona i serà el dia 6 de desembre a la sala Razzmatazz 2, el grup, que tenia pensat publicar la cançó dins un àlbum que traurà l'any vinent, va decidir avançar-ne l'estrena arran dels darrers esdeveniments polítics.
  La banda ofereix una combinació de heavy mètal, progressiu i rock clàssic. No fan cas de les tendències, i es centren en la qualitat de l’escriptura de cançons amb melodies i rifs memorables.
  Van fer el seu primer espectacle en directe amb Osegueda el febrer de 2010. Aviat van començar a obrir-se per a actes nacionals, i ràpidament van obtenir experiència i van desenvolupar una presència escènica pròpia i única.

  A Sound Of Thunder - Els Segadors (The Reapers)

  Deceleratrix seran els convidats especials de la banda "A Sound Of Thunder" pel concert de Barcelona.
  Deceleratrix són un còctel de melodies fresques sacsejades amb bogeria i sentit de l’humor. Barregen estils com el Rock, el Metal, el funk el Ska, Soul o el Blues però sempre mantenen un groove que defineix el seu so.

  Deceleratrix - Sr. Groovopoulus

  Texto en castellano:

  El grupo de Washington DC "A Sound of Thunder", que se ha hecho viral en Cataluña en estos días por su versión heavy metal de "Els Segadors" ha anunciado concierto en Barcelona y será el día 6 de diciembre en la sala Razzmatazz 2. El grupo, que tenía pensado publicar la canción en un álbum que sacará el próximo año, decidió adelantar el estreno a raíz de los últimos acontecimientos políticos.
  La banda ofrece una combinación de heavy metal, progresivo y rock clásico. No hacen caso de las tendencias, y se centran en la calidad de la escritura de canciones con melodías y rifs memorables.
  Hicieron su primer espectáculo en directo con Osegueda en febrero de 2010. Pronto comenzaron a abrirse para actos nacionales, y rápidamente obtuvieron experiencia y desarrollaron una presencia escénica propia y única.

  A Sound of Thunder - Els Segadors (The Reapers)

  Deceleratrix serán los invitados especiales de la banda "A Sound Of Thunder" para el concierto de Barcelona.
  Deceleratrix son un cóctel de melodías frescas sacudidas con locura y sentido del humor. Mezclan estilos como el Rock, el Metal, el funk el Ska, Soul o el Blues pero siempre mantienen un groove que define su sonido.

  Deceleratrix - Sr. Groovopoulus

  Text in English:

  A Sound of Thunder, a Washington DC's metal band became viral in Catalonia aster releasing a heavy metal version of "Els Segadors", announced a concert in Barcelona on December 6th at the Razzmatazz 2. The Band had planned to releasethis single through their upcoming album titled "It was Metal" but decided to make its debut as a result of the latest political events.
  The band offers a combination of heavy metal, progressive and classic rock. They ignore the trends, and focus on the quality of songwriting, with melodies and memorable riffs.
  They made their first live show with Nina Osegueda, vocalist for the band, on February 2010. Soon, they began to open for national events, and quickly gained solid reputation and developed a unique performance, pleasant thousands of their fans.

  A Sound Of Thunder - Els Segadors (The Reapers)

  Deceleratrix will be the special guests of the band "A Sound Of Thunder" in Razzmatazz 2, Barcelona.
  Deceleratrix is ​​a cocktail of fresh tunes shaking with madness and sense of humor. Mix styles like Rock, Metal, Funk Ska, Soul or Blues but always keep a groove that defines their sound.

  Deceleratrix - Mr. Groovopoulus  Mapa de l'ubicació del concert


  Preus

  Preu a taquilla:  18   euros

  Preu compra per avançat:  15   euros

  -----

  Preu màxim:  18   euros

  Preu mínim:  15   euros

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---

  On

  El concert es durà a terme a Razzmatazz 2

  Direcció: Pamplona 88 - 1er Piso. 08018 Barcelona

  Població: Barcelona ciutat

  Provincia: Barcelona


  Comentaris, respostes, aclaracions...