logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont


logo agendaconcerts.cat
 • London Community Gospel Choir inaugura la V edició del Festival MUSiCVEU

  Quan: 21:00:00 hores del 2018-11-24

  Text en català:

  El MUSiCVEU és un festival de música solidari, cita referent pels amants de la música al Penedès. La V edició es celebra del 24 de novembre al 5 de maig i és en benefici de Càritas Interparroquial pels seus programes educatius.
  El concert inaugural del festival és el 24 de novembre a les 21h a la Basílica Sta. Maria de Vilafranca del Penedès a càrrec del LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR, una formació fundada el 1982 pel reverend Bazil Meade a Londres. La formació va anar nodrint-se amb membres de tots els racons de la ciutat. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies. El LCGC és, sens dubte, una de les millors formacions del gènere gòspel-soul d’Europa. L’energia i la força de les seves interpretacions són destacables, y les veus, espectaculars.
  Aquest cop, tornen a Vilafranca per a estrenar la propera edició del Festival MUSiCVEU en petit format però amb un directe molt especial i potent que no deixarà ningú indiferent.
  Viu l’essència del gòspel!

  Texto en castellano:

  El MUSiCVEU es un festival de música solidario, cita referente para los amantes de la música en el Penedès. La V edición se celebra del 24 de noviembre al 5 de mayo y es en beneficio de Cáritas Interparroquial por sus programas educativos. El concierto inaugural del festival es el 24 de noviembre a las 21h en la Basílica Sta. María de Vilafranca del Penedès a cargo del LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR, una formación fundada en 1982 por el reverendo Bazil Meade en Londres. La formación fue nutriendo con miembros de todos los rincones de la ciudad. Versátil, flexible y conocido por interpretar sonidos dinámicos y crear ricas armonías. El LCGC es, sin duda, una de las mejores formaciones del género gospel-soul de Europa. La energía y la fuerza de sus interpretaciones son destacables, y las voces, espectaculares. Esta vez, vuelven a Vilafranca para estrenar la próxima edición del Festival MUSiCVEU en pequeño formato pero con un directo muy especial y potente que no dejará a nadie indiferente. Vive la esencia del gospel!

   

  >

  Text in English:

  The MUSiCVEU is a solidarity music festival, a reference for lovers of music in the Penedès. The V edition is held from November 24 to May 5 and is for the benefit of Caritas Interparroquial for its educational programs. The opening concert of the festival is on November 24 at 9 pm in the Sta Basilica. Maria de Vilafranca del Penedès by the LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR, a training founded in 1982 by the Rev. Bazil Meade in London. The training was nourished with members from all corners of the city. Versatile, flexible and well-known to interpret dynamic sounds and create rich harmonies. The LCGC is undoubtedly one of the best formations of the gospel-soul genre in Europe. The energy and strength of their performances are remarkable, and you see them, spectacular. This time, they return to Vilafranca to premiere the next edition of the MUSiCVEU Festival in small format but with a very special and powerful direct that will not leave anyone indifferent. Experience the essence of the gospel!  Mapa de l'ubicació del concert

  https://goo.gl/maps/zpSGDDX4U4S2

  Preus

  Preu a taquilla:  12€   euros

  Preu compra per avançat:  12€   euros

  -----

  Preu màxim: 

  Preu mínim: 

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---

  On

  El concert es durà a terme a Basílica de Santa Maria de Vilafranca

  Direcció: Plaça de Jaume I, s/n Vilafranca del Penedès

  Població: Vilafranca del Penedès

  Provincia: Barcelona


  Comentaris, respostes, aclaracions...