logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Gran Gala Flamenc a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:30 hores del 02 de Novembre del 2014


  Concert de Gran Gala Flamenc a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:30 del 02 de Novembre del 2014

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Gran Gala Flamenc                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 807


  Guitarras: José Saucedo, Pau Vallet Cajón: Juan de Julia Cantaora: Fefa Gómez Cantaores: El Salao, El Duende Bailaores: Eli Ayala, Marina González, Nacho Blanco Dirección artística: Eli Ayala, Nacho Blanco Programa Farruca És un dels \"pals\" més recents originari del Nord. Bulería És un \"pal\" bulliciós, fester i alegre. Guajira Un ball alegre i rítmic. L\'estil musical va ser portat de Cuba a Canàries. Zorongo Popular flamenc Tangos Aquest cant és ressonant, rimoso i un dels més antics del flamenc Soleá por Bulería És un dels pilars del flamenc per la seva solemnitat a l\'hora d\'interpretar-, el sentiment passa a un primer pla. Tanguillos És un \"pal\" garboso, ple de gràcia i picardies. Alegría És un pal música alegre i vivaç, es caracteritza pel seu dinamisme, desimboltura i gràcia. Tangos de Málaga Popular flamenc Programa subjecte a canvis \"...Espectacle esdeveniment en l\'apassionant món de les danses gitanes...\". El flamenc neix al segle XVIII a Andalusia com a forma d\'expressió reservada als moments més intensos de celebració de la vida. Gran Gala Flamenco conduirà l\'espectador en unalternase de sensacions, ritmes i moviments que defineixen aquesta forma d\'art declarada per la UNESCO l\'any 2010 com \"Patrimoni cultural immaterial de la humanitat\". Viatjant pels diferents \"palos\" (ritmes: Fandango, Seguidilla, Alegria, Bulería, Tarantos, Guajira...) serà possible descobrir la intensitat de la passió del poble gitano a través del temps. Amb la participació d\'artistes que formen partde la nova generació catalana de flamencs que estan irrompent amb força en el panorama artístic nacional, ofereix la unió perfecta de força, música, ànima i dansa en tots els seus aspectes, que des de sempre caracteritza el cor de la tradició espanyola.

  Preus

  Preu a taquilla:  20   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Casa Patas, referència de l'flamenc, baixa la persiana definitivament

  Tanca un dels locals més emblemàtics del flamenc a Madrid que no ha pogut superar la prova de la Covid-19.

  Llegir Més

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més