logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Ran Ran Ran a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:00 hores del 12 de Febrer del 2016


  Concert de Ran Ran Ran a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:00 del 12 de Febrer del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Ran Ran Ran    Els Llums de Colors                               

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Carrer Roca Labrador, 2, bis, 25003 Lleida Provincia: Lleida


  Popularitat! 729


  DIVENDRES 12 de febrer de 2016 | 22h | Preu: 8€ / Anticipada: 6€ Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables) Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l´esperit de l´americana i s´amara de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l´electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, ha donat de si tres enigmàtiques maquetes i el seu primer disc homònim (Bankrobber, 2015). Obriran el concert la banda lleidatana Els llums de colors, projecte personal de Xavier León -veu, bateria i cançons-, Pablo Sánchez -guitarra elèctrica-, Hugo Alarcón -teclats- i Clara Viñals -baix-. Després d´autoeditar el seu primer EP #1 (2013) es troben immersos en la preparació del que serà el seu primer disc. ORGANITZA: ACE OF SPADES https://ranranran.bandcamp.com | http://elsllumsdecolors.net
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  8   euros

  Preu compra per avançat:  6   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Ran Ran Ran presenta ‘Ran de mar’ al Lofest 5 de Sant Boi de Llobregat

  Data del concert de la galeria: 2019-05-04

  Ran Ran Ran, actuant al Lofest de Sant Boi de Llobregat.

  Ran Ran Ran ha presentat el seu tercer disc ‘Ran de mar’ el dissabte 4 de maig al Lofest de Sant Boi de Llobregat que s’ha celebrat al local Les Muses de Casablanca. El grup musical, que just el dia anterior ha portat a terme un concert a la sala Barts de Barcelona, no estava al complet. Segons Ferran Baucells, guitarrista, compositor i cantant, ha comunicat al públic, Martina Borrut (Mad’zelle) ha caigut malalta i el percussionista Jordi Farreras s’ha fet càrrec dels cors que ella interpreta.

  De fet, a causa de l’absència de Martina, Ran Ran Ran han interpretat tres cançons del proper disc de Jordi Farreras que es publicarà després de l’estiu com ‘L’home sense dits’. Cançons bastant més obscures que les de folk ‘lluminòs’ d’aires marítims de Ran Ran Ran. El bateria també ha protagonitzat altres parts del concert amb una percussió improvisada amb qualsevol element metàl·lic de la sala durant la cançó ‘Guerra i Pau’ –llibre que només una persona del públic havia llegit segons una ràpida enquesta feta pel grup- i cantant una cançó entre el públic, “sortint de la seva àrea de confort”, com ell mateix ha precisat.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més