logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Ignorantes a Clap (Mataró) a les 00:00 hores del 09 d'Abril del 2016


  Concert de Ignorantes a Clap (Mataró) a les 00:00 del 09 d'Abril del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Ignorantes                                   

  A Clap de Mataró

  A Carrer Serra i Moret, 6,08302 Mataró Provincia: Barcelona


  Popularitat! 764


  Després de més de 7 mesos tancats al local, la banda maresmenca torna als escenaris amb nova formació per presentar el seu nou treball en estudi "Ruta Party Show" on reafirmen la seva aposta per la festa i l´humor combinats amb una àmplia varietat d´estils musicals com reggae, ska, funk, metal o latin. Després del seu últim treball (A Almívar, 2013), es trobaven amb la necessitat de gravar les noves creacions i plasmar així l´evolució que ha tingut la banda en aquest període. Serà també l´àlbum on presentar la nova flamant secció de vents. Ignorantes és un grup de 8 músics del Maresme que fan Party Show, estil amb el qual s’auto-etiqueten, ja que és impossible posar-los una etiqueta convencional. Des del Juny de 2007, quan va néixer la banda, la seva màxima sempre ha estat barrejar festa i humor combinat amb una àmplia varietat d´estils musicals com reggae, ska, funk, metall o latin. Les nostres lletres sempre s´han caracteritzat per tenir un punt d´irreverència, sàtira, crítica, paròdia i absurd. I tot això es farà en marc d’una Random Party celebrada durant tota la nit del divendres 8 d’abril al Clap. Una festassa amb humor, show, concert, i disbauxa tota la nit.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  5   euros

  Preu compra per avançat:  3   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més