logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Diego Castro a L´Auditori (Barcelona) a les 19:00 hores del 29 d'Abril del 2016


  Concert de Diego Castro a L´Auditori (Barcelona) a les 19:00 del 29 d'Abril del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Diego Castro    Dissonart ensemble                               

  A L´Auditori de Barcelona

  A Carrer de Lepant, 150, 08013 Barcelona Provincia: Barcelona


  Popularitat! 588


  Festival Mixtur 2016. 19h - Diego Castro: James Erber: Am Grabe Memphis Minnies (1997) Klaus K. Hübler: Reisswerck (1987) Wieland Hoban: Knokler I (2009) Alberto Arroyo: Miniatura* (2016) Brian Ferneyhough: Kurze Schatten II (1982-89) *Miniatura escrita para el Taller Mixtur de Composició i Experimentació Sonora 2016 20h-Dissonart Ensemble: Iannis Xenakis: Ikhoor (1978) Wei-chieh Lin: Fickering* (2015) Haris Kittos: duetti modulari (2016) Oliver Rappoport: Preludio (2013/4) Benet Casablancas: 7 Haikus (2015) Elvira Garifzyanova: Obra estrena, encàrrec del Festival Mixtur 2016 **Obra seleccionada del Taller Mixtur de Composició i Experimentació Sonora 2016 Diego Castro és un guitarrista xilè resident a Regne Unit que s´ha erigit en una figura destacada en la interpretació de la guitarra contemporània en els últims anys. Premiat en diversos concursos de guitarra clàssica, ha actuat com a solista en més de 18 països d´Europa, Amèrica i Oceania. Ara es presenta dins de la programació del Festival Mixtur 2016 com a artista seleccionat en la Convocatòria Mixtur amb un programa dedicat a reconeguts compositors anglesos com són Ferneyhough, Erber o Hübler, a més d´una peça del compositor alemany Wieland Hoban i l´estrena d´una miniatura d´un dels alumnes del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2016. D´altra banda, DissonArt Ensemble, resident del festival, és una de les formacions europees més interessants de l´actualitat, amb programes dedicats tant a promoure obres de reconeguts compositors com a difondre la creació d´artistes emergents. Així, la formació estarà també en estreta connexió amb el Taller de Composició i Experimentació Sonora, amb l´estrena de l´obra d´una alumna i la seva participació al Panell de Lectura del taller. Oferiran a més un concert amb obres de grans noms de la composició a Grècia, l´estrena de l´encàrrec Mixtur a la compositora russa Elvira Garifzyanova i la presència de la creació a Catalunya amb obres d´Oliver Rappoport i Benet Casablancas, compositor resident i professor al Festival Mixtur 2016.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  8   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Casa Patas, referència de l'flamenc, baixa la persiana definitivament

  Tanca un dels locals més emblemàtics del flamenc a Madrid que no ha pogut superar la prova de la Covid-19.

  Llegir Més

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més