logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de León Benavente a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 15 d'Octubre del 2016


  Concert de León Benavente a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 15 d'Octubre del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  León Benavente                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Carrer Roca Labrador, 2, bis, 25003 Provincia: Lleida


  Popularitat! 701


  DISSABTE 15 d’octubre 2016 | 22.30h | Preu: 15€ / Anticipada: 12€ Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. León Benavente, la banda capitanejada per Abraham Boba, torna al Cafè del Teatre per presentar-nos el seu nou disc. Cançons contestatàries de rock urgent i caire melòdic a càrrec d´una banda integrada per prestigiosos artistes de l´scena alternativa. El 2013 León Benavente es guanyava un lloc de privilegi en l’escena rock amb el seu disc homònim de debut, que va suposar un cop de puny i una alenada d´aire fresc a l´escena musical, amb lletres on reivindicaven canvis, supervivència, refugis i una mirada crítica sobre la realitat. Ara arriba la consolidació amb 2, el seu segon treball: una evolució que manté les essències del grup, amb més sintetitzadors i una aposta clara per lletres amb missatge, actuals i crítiques; un àlbum més dens i obscur, més treballat. En paraules de Nacho Vegas: "Si em veiés obligat a posar-li una etiqueta universal a aquesta estupenda col·lecció de cançons seria la de road pop, perquè endinsar-se en ella suposa un viatge físic i emocional, per carreteres i camins secundaris, llocs i estats mentals de confusió, ràbia, desconcert i incertesa".
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  12   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més