logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Manuel Malou a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 28 d'Octubre del 2016


  Concert de Manuel Malou a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 28 d'Octubre del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Manuel Malou                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Carrer Roca Labrador, 2, bis, 25003 Provincia: Lleida


  Popularitat! 958


  DIVENDRES 28 d’octubre 2016 | 22.30h | Preu: 10€ / Anticipada: 7€ Entrada reduïda: anticipada, socis Tr3sc, Carnet Jove i UdL. Descomptes no acumulables Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. Manuel Malou, veu i guitarra. Daniel Murillo, teclats. Jorge Tejerina, percussió i veus. Manuel Malou és un dels grans renovadors de la rumba. El 2014 va presentar l´edició francesa del seu darrer treball discogràfic titulat Arranca y Vámonos. La carrera musical de Manuel començar als vuit anys a París (Bataclan) on guanya un concurs de flamenc com a Lolito. Tot just té quinze quan amb el seu germà obté un gran èxit dins i fora d´Espanya amb la rumba ¿Qué pasa contigo tío? sota el nom de LOS GOLFOS (RCA 1976). Aquella salutació va esdevenir una expressió popular que va marcar tota una època. Des de llavors mai ha deixat d´estar actiu, ja sigui component per a altres artistes, produint, fent música per al cinema en pel·lícules com Pelut Maleït de Josiane Balasko, Fugitivas de Miguel Hermoso (Premi Goya a la millor cançó original en 2001). Remixes per a Manu Chao, Orishas, etc ... i projectes discogràfics en grup i en solitari. Manuel Malou és un pioner indiscutible del mestissatge de la rumba molt abans que aquest concepte estigués de moda.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  10   euros

  Preu compra per avançat:  7   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més