logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Jeremy Pelt Quintet a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 18 de Novembre del 2016


  Concert de Jeremy Pelt Quintet a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 18 de Novembre del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Jeremy Pelt Quintet    Ponent Roots Selectors                               

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Carrer Roca Labrador, 2 Provincia: Lleida


  Popularitat! 692


  Jeremy Pelt- trompeta | Victor Gould- piano | Vicente Archer- contrabaix | Jacquelene Acevedo- percussió | Jonathan Barber- bateria JEREMY PELT és un dels trompetistes joves més importants del jazz d’avui. Va començar la seva carrera com a membre de la Mingus Big Band i aviat va tenir l’oportunitat de col·laborar amb mestres com Charly Persip, John Hicks, Jimmy Heath, Cedar Walton o The Skatalites. Més recentment ha tocat en projectes com la Roy Hargrove Big Band o la versió contemporània de l’orquestra de Duke Ellington. La seva carrera com a líder l’ha dut a publicar una dotzena de discos. Considerat un dels trompetistes més rellevants de l’actual escena del jazz internacional, ha guanyat en diverses ocasions premis de Downbeat i la Jazz Journalist Association. El mític escriptor, productor i crític de jazz Nat Hentoff ha estat un dels principals impulsors de la seva carrera. SESSIÓ DE DJ’S AMB PONENT ROOTS SELECTORS / Amb Uri Ferre i Eudard Blasi Aquest parell de joves apassionats per les músiques negres i pel format vinil seran els encarregats de continuar la vetllada fent girar els seus LP i 7’’, amb què faran un set ballable jazzy clàssic i imprescindible. Jazz, swing, bebop o fins i tot jump blues. Put on your dancing shoes!
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  12   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més