logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Maria Arnal i Marcel Bagès a Tarambana (Cardedeu) a les 19:00 hores del 18 de Desembre del 2016

  Maria Arnal and Marcel Bagés, performing at the Teatre Grec of Barcelona.

  Concert de Maria Arnal i Marcel Bagès a Tarambana (Cardedeu) a les 19:00 del 18 de Desembre del 2016

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Maria Arnal i Marcel Bagès                                   

  A Tarambana de Cardedeu

  A Carrer Bellsolar, s/n, 08440 Provincia: Barcelona


  Popularitat! 1089


  Descarrega't i escolta l'últim de Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 cerebros y 1 corazón

  Maria Arnal i Marcel Bagés: Verbena - 'A la vida'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: Verbena - 'Verbena'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: No he desitjat mai cap cos com el teu - 'No he desitjat mai cap cos com el teu'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Tú que vienes a rondarme'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Canción Total'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - '45 Cerebros y 1 Corazón'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'La Gent'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Jo no canto per la veu'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Desmemoria'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Ball de Vetlatori'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 Cerebros y 1 Corazón - 'Bienes'

  Maria Arnal i Marcel Bagés: Verbena - 'Cançó del taxista'


  Amb un seguit d’incondicionals que creix concert a concert, Maria Arnal i Marcel Bagés son amb tot mereixement dos dels noms propis de la música feta aquí en aquest 2016. Auto-editat, disponible únicament al seu bandcamp i escollit per la revista “Rockdelux” entre els millors singles de l ́any a nivell estatal, Remescles, acoples i melismes (2015) va revelar l’actitud, el talent i la intangible química del duo, un somni que es va fer realitat amb la publicació del seu segon EP, el primer amb distribució digital, sota l’evocador títol de Verbena. Fidels a un concepte, la continuació de la cadena de transmissió de la música popular, que els porta a treballar a partir de gravacions de camp, fonoteques i arxius digitalitzats de la península ibèrica, la vocalista badalonina i el guitarrista de Flix immortalitzen en estudi l’emoció, el sentiment i la màgia dels seus directes. De la Cançó del taxista, jota rescatada del cançoner de la Nueva Resistencia Española i contextualitzada durant la darrera campanya electoral, fins a Miris on Miris, equilibri perfecte melismes i frippertronics inspirat en “L’ú de Banyeres”, la tradició torna a néixer. I és que a la Verbena de Maria Arnal i Marcel Bagés dansen Alan Lomax acabat d’arribar de la Mallorca dels cinquanta, la miliciana Marina Ginestà tot recordant el so de l’havanera des de l’exili i l’etern Ovidi, homenatjat en A la vida, positiu de l’escruixidor Ball del vetlatori habitual del seu repertori i cim absolut de les seves actuacions. Una revetlla a la que totes i tots sou convidades i que es presenta al Tarambana dins una gira espectacular. Entrada: 5€. Aportació íntegra per als artistes. El Tarambana convida a una Moritz a tots els assistents.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  5   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  Si


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Maria Arnal i Marcel Bagés, a 'El Pop d'una nit d'Estiu'

  Data del concert de la galeria: 2019-07-25

  Maria Arnal i Marcel Bagés, actuant al Teatre Grec de Barcelona.

  Maria Arnal i Marcel Bagés han participat a l'espectacle 'El Pop d'una Nit d'Estiu' que s'ha celebrat el dijous 25 de juliol al Teatre Grec de Barcelona dins de la programació del Festival Grec. El duet ha interpretat la cançó 'Tu que vienes a rondarme', dedicada a la sonda espacial Voyager, amb l'acompanyament de la GIOrquesta i els arranjaments orquestrals del seu director, Marc Timón.

  Veure més fotografies

  Maria Arnal i Marcel Bagés protagonitzen 'el concert' del Festival Altaveu 2017

  Data del concert de la galeria: 2017-09-08

  Maria Arnal i Marcel Bagés, actuant al Festival Altaveu 2017 de Sant Boi de Llobregat.

  El Teatre Cal Ninyo es va quedar petit per veure el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, totes les entrades estaven exhaurides. I no sense raó. La passió que trasmeten de vegades esdevé un so èpic que arriba a transformar-se i, fins i tot, en ‘còsmic’, i tot així, sonen absolutament reals. Escoltar i veure en directe a la Maria Arnal és creure-se-la i, de la mateixa manera, un no pot veure en acció al Marcel Bagés i quedar inmune a la intensitat amb la qual toca la guitarra i juga amb pedaleres i sons variats.

  Han presentat ’45 cerebros y un corazón’, primer disc després dels seus dos EP’s anteriors, segons la Maria ara li diuen “maquetes” a ‘Remescles, Acoples i Melismes’ i ‘Verbena’. Un primer LP que, per cert, la mateixa Maria assegura que “s’ha esgotat”.

  El duet ha interpretat –amb l’acompanyament final de David Soler- cançons com la nova versió ‘Mai he desitjat un cos com el teu’; ‘La cançó del taxista’, una crítica al règim franquista disfressada en una “cançó infinita”; ‘Cançó de la Marina Ginesta’, icònica miliciana republicana fotografiada al Café Colón o ‘Cançó de l’Ovidi’, eufòrica versió de ‘A la vida’ d’Ovidi Montllor.

  Veure més fotografies


  Notícies

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros...

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros... El festival de L’Hospitalet de Llobregat s’expandeix a l’Espai Zowie, l’Oncle Jack i l’Auditori Barradas. També actuaran La Habitación Roja, Deluxe, Mishima, Javiera Mena, Santero y Los Muchachos...

  Llegir Més

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Llegir Més

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més