logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Morodo & Okoumé Lions Band a La Mirona (Salt) a les 22:30 hores del 11 de Febrer del 2017


  Concert de Morodo & Okoumé Lions Band a La Mirona (Salt) a les 22:30 del 11 de Febrer del 2017

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Morodo & Okoumé Lions Band    Adala                               

  A La Mirona de Salt

  A Carrer Amnistia Internacional, 17190 Provincia: Girona


  Popularitat! 744


  Ds 11 febrer | 22.30 h | Ant: 12  Taq: 15 euros COMPRAR ENTRADES *Obertura de portes 30 minuts abans del concert VENDA D´ENTRADES - Codetickets -Ticketea.com -Rastatickets.es -Entradasmad91.com     -Moby Disk (Girona) -Musical Eiximeni (Girona) -Restaurant Can Serrallonga (Salt) Estació de Servei BP (Salt)
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd També va dirigir 'L'Exprés de Mitjanit', 'Crema Mississipí', 'Evita', 'Bugsy Malone'...

  Llegir Més

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian...

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian... El festival de heavy metal se celebrarà de l'1 a el 3 de juliol de 2021 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, prop de Barcelona. El festival ha canviat les seves dates de l'any 2020 al 2021 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

  Llegir Més

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social El cantant del grup Great White es nega a disculpar-se per oferir un concert sense distància social, The Chainsmokers protagonitzen un festival amb 'pit' per a rics i Colour of the Jungle es vanagloria d'haver dut a terme una actuació "il•legal".

  Llegir Més

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més