logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Tortellinis a La Mirona (Salt) a les 22:00 hores del 16 d'Abril del 2017


  Concert de Tortellinis a La Mirona (Salt) a les 22:00 del 16 d'Abril del 2017

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Tortellinis                                   

  A La Mirona de Salt

  A Carrer Amnistia Internacional, 17190 Provincia: Girona


  Popularitat! 909


  Dg 16 abril | 22 h | Anticipada: 4  Taquilla: 6euros COMPRAR ENTRADES *Obertura de portes 30 minuts abans del concert   Un bon dia de 2007, quatre amics del poble de Tortellà vam decidir formar un grup de música que no tardaria a fer soroll de seguida. Després d´enregistrar la primera maqueta: Carai, Carai!, gravar un videoclip (Nits d´Estiu), i tocar en molts escenaris acompanyant grups reconeguts; el grup va madurar amb el pas dels anys. És llavors quan es va decidir emprendre un nou camí. El 2014, una sèrie d´incorporacions en la formació ens va permetre fer un pas endavant i evolucionar musicalment. L´enregistrament d´una segona maqueta el 2015 (Deixa´m Dir-te), un any farcit d´actuacions importants i moltes sorpreses ens ha portat al que actualment som. Ara, estem més vius que mai. Acabem de grabar el nostre primer disc: En un Racó del Món. Venim a fer gaudir, cantar i ballar a la gent. Venim a portar l´alegria. Venim amb un somriure d´orella a orella a fer el que millor sabem: fer festa. I venim de Tortellà, el nostre petit "racó del món". TORTELLINIS QUI SOM? Som els Tortellinis, però no perquè ens agradi la pasta; sinó perquè som de Tortellà. Som un grup de 8 joves d´entre 16 i 19 anys, amb ganes de menjar-nos el món. Presentem amb molta il·lusió el nostre primer treball discogràfic: En un Racó del Món (2016, RGB Suports). QUÈ FEM? L´estil que ens defineix és el mestissatge. Una mescla festiva de rumba, reggae i ska. La nostra música fa venir ganes de ballar, cantar i riure.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd També va dirigir 'L'Exprés de Mitjanit', 'Crema Mississipí', 'Evita', 'Bugsy Malone'...

  Llegir Més

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian...

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian... El festival de heavy metal se celebrarà de l'1 a el 3 de juliol de 2021 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, prop de Barcelona. El festival ha canviat les seves dates de l'any 2020 al 2021 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

  Llegir Més

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social El cantant del grup Great White es nega a disculpar-se per oferir un concert sense distància social, The Chainsmokers protagonitzen un festival amb 'pit' per a rics i Colour of the Jungle es vanagloria d'haver dut a terme una actuació "il•legal".

  Llegir Més

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més