logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Barcelona Alla Moda a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 20:30 hores del 08 de Novembre del 2014


  Concert de Barcelona Alla Moda a Auditori Municipal Enric Granados (Lleida) a les 20:30 del 08 de Novembre del 2014

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Barcelona Alla Moda                                   

  A Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 626


  Espectacle de dansa, música i teatre del Tricentenari de 1714 María Hinojosa, soprano Elies Barberà, actor Barroc Ballet Vespres d’Arnadí Dani Espasa, clave i direcció musical Josep Lluís Guardiola, dramatúrgia i direcció Espectacle de música, dansa i teatre que recrea l’època en què Barcelona va tornar a tenir cort reial. Basat en anècdotes i fets històrics que reflecteixen l’emprempta artística que deixà el curt regnat de Carles d’Àustria a Catalunya. La desfeta d’Almansa obliga al jove aristòcrata Llibert Folch de Cardona a abandonar la seva ciutat, València, fugint de l’ofensiva dels exèrcits del Duc d’Anjou. Barcelona, el seu nou destí, on la cort austriacista ha establert de manera provisional la seva seu, viu, tot i la guerra, un temps d’esplendor, alla moda. El jove Llibert participa de la intensa activitat artística i cultural de la cort. Activitat que es veurà truncada pels esdeveniments dramàtics que van acompanyar el darrer tram de la guerra. Música, dansa i teatre en el context d’un període convuls per Catalunya. Pepelú Guardiola PROGRAMA: Passacalles I, del primer to Joan Baptista Cabanilles (1644-1711): Fragment de La prise de Lerida, cantata per a soprano i instruments Jean-Baptiste Stuck, “Batistin” (1680-1755) Menuet Anònim català, ca.1700 Villanos, de Poema harmónico (Madrid, 1694) Francesc Guerau (1649-1722) Se giunge un dispetto’, ària d’Aggripina Georg Friedrich Händel (1685-1759) Sonata per a cordes en Sol menor, opus 1 núm. 6 Angelo Ragazzi (1680-1750) Sinfonia, de ‘Il nascimento dell’Aurora’ ‘Aure, andate e baciate’, ària de ‘Il nascimento dell’Aurora’ Tomaso Albinoni (1671-1751) ‘Pianga pur in doppia vena’, ària de Zenobia in Palmira (Adagio e staccato) Andrea Stefano Fiorè (1686-1732) Danses de Scipione nelle Spagna ‘Farfalletta ch’arder suole’, ària d’Il nome più glorioso Antonio Caldara (1670-1736) ‘Aunque más vuele, Fama, tu luz’, ària de La guerra de los gigantes Sebastián Durón (1660-1716) Le Passepied, de Suite de danses (1699) André-Danican Philidor (1660-1744) El cant de la Sibil.la (fragment) Sardana (del recull Follias, Ballets, Sardanas, Contradansas, Minuets, Balls, Pasapies, y moltas altres cosas de aquell temps vell, que ara son poch usadas; pero ab tot son bonicas y molt alegres,de la Biblioteca de Catalunya) Passacaille, de la Suite en Sol menor K. 355 Johann Joseph Fux (1660-1741) ‘Le triomphe du Roy’, de la Suite IV en Si bemoll Charles Desmazures (1670-1736)

  Preus

  Preu a taquilla:  18   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més