logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Def Con Dos a Clap (Mataró) a les 22:00 hores del 12 de Maig del 2017


  Concert de Def Con Dos a Clap (Mataró) a les 22:00 del 12 de Maig del 2017

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Def Con Dos                                   

  A Clap de Mataró

  A Carrer Serra i Moret, 6, 08302 Provincia: Barcelona


  Popularitat! 772


  Després del seus Dos Tenores Def, que va sortir a l'octubre de 2014, aquest març el grup de rap punk metal Def con dos ens presenten el seu nou treball discogràfic. Def con dos neix el 1990 com un grup pioner del hip hop espanyol. Després de cinc anys i tres discos lluitant per donar-se a conèixer, obtenen reconeixement gràcies a posar la banda sonora dels temes centrals dels films d'Álex de la Iglesia "Acción Mutante" (1993) y "El día de la bestia" (1996). Des de la publicació del seu disc "Alzheimer" (1995), en el que la banda evoluciona definitivament cap al rap punk metal, aconsegueixen un èxit que continua amb "Ultramemia" (1997) , "De poca madre" (1999) y "Dogmatofobia" (2000), arribant a girar per Europa (Itàlia, França, Bèlgica, Anglaterra...) i Amèrica (Mèxic, Argentina, Xile, Colombia i EUA). Després de quatre anys inactius, el 2004 editen un exitós disc "Recargando", "Hipotécate tú" el 2009, i el 2010 celebren el seu XXè aniversari sobre els escenaris amb un Box Def titulat "La culpa de todo la tiene Def con dos" on es confirmen com un grup al que la veterania no ha restat frescor, ingeni i capacitat de renovació. En la seva llarga trajectòria han aconseguit cinc discos d'or, dos de platí i el Premi de la Música a Millor grup de Rock Alternatiu.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  12   euros

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Def Con Dos, la cirereta del pastís del 40é aniversari de l'Ateneu Popular 9 Barris

  Data del concert de la galeria: 2017-02-11

  Def Con Dos, actuant a l'Ateneu Popular 9 Barris (Barcelona) en el 40è aniversari del centre.

  El grup de rap i metal Def Con Dos va exhaurir les entrades del concert que anit, 11 de febrer, va celebrar a l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona juntament amb Mateólika i Meconio. El grup encapçalat per César Strawberry va oferir un xou demolidor de vora les dues hores en un ambient explossiu. Molts seguidors del grup van demostrar la seva complicitat amb el cantant amb pancartes i crits després d’haver estat condenat a un any de presó per un missatge a les xarxes socials. El grup, amb més de vint anys de carrera musical, va repassar el seu bagatge des de la cançons que van ser part de les pel•lícules d’Álex de la Iglesia com ‘Acción Mutante’ o ‘El día de la Bestia’ a d’altres com ‘España es idiota’.

  Veure més fotografies


  Notícies

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros...

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros... El festival de L’Hospitalet de Llobregat s’expandeix a l’Espai Zowie, l’Oncle Jack i l’Auditori Barradas. També actuaran La Habitación Roja, Deluxe, Mishima, Javiera Mena, Santero y Los Muchachos...

  Llegir Més

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Llegir Més

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més