logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Blackswans a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat) a les 21:00 hores del 09 de Setembre del 2017


  Concert de Blackswans a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat) a les 21:00 del 09 de Setembre del 2017

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Blackswans                                   

  A Can Massallera de Sant Boi de Llobregat

  A Carrer Mallorca, 30, 08830 Provincia: Barcelona


  Popularitat! 1004


  Degut a previsió de fortes pluges, els concerts de dissabte a l'aire lliure del Festival Altaveu 2017 de Sant Boi de Llobregat canvien d'ubicació de plaça de l'Ajuntament a Can Massallera. Des de Viladecans, Blackswans han creat cançons amb segell propi partint de l’essència del rock més clàssic, les influències indie i fent incursions tant en el terreny del power pop com en dinàmiques més sorolloses. Són un dels quatre guanyadors del concurs Altaveu Frontera, un premi que els permetrà tocar en directe a l’edició del festival d’aquest any.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  Si

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Blackswans presenten el seu EP ‘Electricidad’ al Festival Altaveu 2017

  Data del concert de la galeria: 2017-09-09

  Blackswans, actuant al Festival Altaveu 2017 de Sant Boi de Llobregat.

  Blackswans, programats dins la secció Altaveu Frontera dedicada a grups emergents del Festival Altaveu, ha actuat a la sala de Can Massallera en comptes de la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi degut a la previsió de fortes pluges pel dissabte 9 de setembre.

  El concert del grup de rock de Viladecans ha coincidit amb el del Marco Mezquida Trio al Teatre de Cal Ninyo, encara que musicalment no tenen res a veure, l’ambient al concert de Blackswans ha anat de menys a més a mesura que arribava al recinte cobert el públic disposat a veure unes llegendes com són The Flamin’Groovies.

  El grup està format per Joan Rius (guitarra i veu), Alberto Rodríguez (guitarra i veus), Santi Calvo (baix), Xavier Llopis (bateria) i Xavi Martínez (teclat) i han presentat el seu EP ‘Electricidad’.

  Veure més fotografies


  Notícies

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros...

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros... El festival de L’Hospitalet de Llobregat s’expandeix a l’Espai Zowie, l’Oncle Jack i l’Auditori Barradas. També actuaran La Habitación Roja, Deluxe, Mishima, Javiera Mena, Santero y Los Muchachos...

  Llegir Més

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Mor Martín Rodríguez, carismàtic batería de Sangtraït

  Llegir Més

  Anuel AA actuarà al Share Festival 2020

  El festival se celebrarà del 17 al 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També actuaran Lola Indigo, Alba Reche, Miki Núñez, Oques Grasses, Lildami, Doctor Prats i Itaca Band.

  Llegir Més