logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de La música ens mou. Un concert innovador, transversal i eclèctic a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 20:00 hores del 22 de Desembre del 2014


  Concert de La música ens mou. Un concert innovador, transversal i eclèctic a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 20:00 del 22 de Desembre del 2014

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  La música ens mou. Un concert innovador, transversal i eclèctic    Strauss Festival Orchestra and Ballet                               

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 619


  Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona - OSCB Alfredo Salvador, piano Magnus Holmander, clarinet Johanna Klingfors, mezzosoprano Cor Vivaldi - Petits Cantors de Catalunya - Òscar Boada, director artístic Melani Mestre, director titular Presentat per: Bibiana Ballbè Programa E. Humperdink: 2a escena de Hänsel i Grettel F. Mendelssohn: A Midsummer\'s night dream À. Rodamilans: La Llegenda de Sant Nicolau F. Liszt: \"Malediction concert per a piano i orquestra Danses del món: Klezmer simfònic per a piano, clarinet i orquestra: \"Bereznjanka\", \"Samuel\'s Laughter\" i \"Tance Swiata\" (arranjament i orquestració de Melani Mestre) Bossa Nova & Samba: per a piano i orquestra (arreglada per Lalo Schifrin - Melani Mestre) - \"The wave\", \"Parrot samba\" i \"Murmurio\" M. Mestre: Concert per a piano i orquestra, sobre temes i tangos d\'Àstor Piazzolla (estrena mundial) A. Silvestri: Believe (de la pel·lícula \"Polar Express\"), per a cor, solistes i orquestra. La música en majúscules, sense límits, sense barreres ni fronteres, un art i una necessitat vital que ens agermana a tots i que forma part del nostre ésser voluntari i involuntari. La música ens mou i ens commou, la música ens porta al passat, millora el nostre present i fa que somniem amb el nostre futur. La música en sentit transversal és aquella que ens agrada i de la qual no en podem prescindir, doncs ens acompanya al llarg de la nostra vida. Melani Mestre ha preparat un concert únic, una recopilació d’obres musicals de diferents cultures d’arreu del món i que representen tots els estils dins del gènere simfònic, des de la música denominada \"clàssica\" fins a la més moderna, com la \"Bossa Nova\" o la \"Rumba\", tot passant pel \"Tango\", la música vocal i la \"ètnica\" del Klezmer. Aquest concert, vol representar un gran ventall de gustos, sentiments, experiències i colors representatius de tots els àmbits de la nostra societat, sense exclusió de cap tipus, sempre des de la visió del piano solista que, interactuant amb el clarinet solista i un cor de veus blanques, anirà enllaçant els diferents estils i gèneres acompanyat d\'una formació orquestral que n\'esdevindrà la base al llarg de tot el concert i que marcarà el ritme i el tempo en el que s\'aniran articulant els diferents llenguatges i discursos musicals. A més, aquest repertori d’excel·lència conclourà amb una Suite de nadales populars interpretades pel Cor Vivaldi, que aquest any celebra el seu 25è aniversari. Aquest concert, és molt més que un concert, ja que de forma solidària lluitarà amb una de les armes més poderoses a nivell cultural i social com és la música per tal de sensibilitzar i de fer moure la solidaritat a favor de l’esclerosi múltiple per trobar la curació definitiva.

  Preus

  Preu a taquilla:  15   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Casa Patas, referència de l'flamenc, baixa la persiana definitivament

  Tanca un dels locals més emblemàtics del flamenc a Madrid que no ha pogut superar la prova de la Covid-19.

  Llegir Més

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més