logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Los Punsetes a Museo Marítimo Ría de Bilbao (Bilbao) a les 21:30 hores del 10 de Març del 2018


  Concert de Los Punsetes a Museo Marítimo Ría de Bilbao (Bilbao) a les 21:30 del 10 de Març del 2018

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Los Punsetes                                   

  A Museo Marítimo Ría de Bilbao de Bilbao

  A Ramón de la Sota Kaia, 1, 48011 Provincia: Vizcaya


  Popularitat! 986

  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  14.00   euros

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Los Punsetes, al Let's Festival: "sois mejores que Lori Meyers"

  Data del concert de la galeria: 2017-04-08

  Los Punsetes, actuant al Let's Festival 2017 a la Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat.

  Los Punsetes, al Let's Festival: "sois mejores que Lori Meyers"

  Los Punsetes han tancat el Let's Festival 2017 a la Salamandra 1 de L'Hospitalet de Llobregat. El grup ha presentat el seu últim treball 'Viva' amb les lletres corrosives i fascinants que els caracteritzen, en una sala plena a vessar. Entre les primeres fileres, joves seguidors fent 'pogo'.

  A dalt de l'escenari, un grup molt poc comunicatiu amb el públic i una cantant, Ariadna, d'un inquietant hieratisme. Una mena de zombie musical.

  Vestida amb el que semblava una mena de vestit cubista de flors, li deixava al descobert un braç i li amagava un altre, també incorporava una estructura asimètrica. Ariadna ha cantat els temes més coneguts del grup amb la seva veu més aviat monòtona. Un rere l'altre, sense gairebé pausa ni beure aigua, encara que és probable que no pogués ajupir-se per agafar l'ampolla del terra.

  No obstant això, sota l'escenari l'excitació era màxima amb el públic, saltant i cridant 'Ariadna te quiero' i la que va ser la frase de la nit. Un jove va dir: "sois mejores que Lori Meyers".

  Una frase que el grup va escoltar i que va provocar unes fines i breus escletxes en la cara d'Ariadna. Un somriure que a punt va estar d'escapar-se de la posada en escena dura de la cantant. Només en acabar el concert amb la cançó 'Viva', Ariadna es va dirigir al públic abans de marxar dient "Bonat Nit" i "gracias" i ensopegar a l'escenari i gairebé caure amb el seu excèntric vestit.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Plácido Domingo dimiteix com a director de l'Òpera de Los Angeles

  El tenor tampoc actuarà a futures actuacions per "netejar el meu nom"

  Llegir Més

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020 El festival gallec es celebrarà de l'1 al 4 de juliol a la localitat de Viveiro (Lugo). També actuaran Meshuggah, Heaven Shall Burn, Sepultura, Madball, Jinjer...

  Llegir Més