logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Los Punsetes a Museo Marítimo Ría de Bilbao (Bilbao) a les 21:30 hores del 10 de Març del 2018


  Concert de Los Punsetes a Museo Marítimo Ría de Bilbao (Bilbao) a les 21:30 del 10 de Març del 2018

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Los Punsetes                                   

  A Museo Marítimo Ría de Bilbao de Bilbao

  A Ramón de la Sota Kaia, 1, 48011 Provincia: Vizcaya


  Popularitat! 1075

  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  14.00   euros

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Data del concert de la galeria: 2020-02-15

  Veure més fotografies

  Los Punsetes, al Let's Festival: "sois mejores que Lori Meyers"

  Data del concert de la galeria: 2017-04-08

  Los Punsetes, actuant al Let's Festival 2017 a la Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat.

  Los Punsetes, al Let's Festival: "sois mejores que Lori Meyers"

  Los Punsetes han tancat el Let's Festival 2017 a la Salamandra 1 de L'Hospitalet de Llobregat. El grup ha presentat el seu últim treball 'Viva' amb les lletres corrosives i fascinants que els caracteritzen, en una sala plena a vessar. Entre les primeres fileres, joves seguidors fent 'pogo'.

  A dalt de l'escenari, un grup molt poc comunicatiu amb el públic i una cantant, Ariadna, d'un inquietant hieratisme. Una mena de zombie musical.

  Vestida amb el que semblava una mena de vestit cubista de flors, li deixava al descobert un braç i li amagava un altre, també incorporava una estructura asimètrica. Ariadna ha cantat els temes més coneguts del grup amb la seva veu més aviat monòtona. Un rere l'altre, sense gairebé pausa ni beure aigua, encara que és probable que no pogués ajupir-se per agafar l'ampolla del terra.

  No obstant això, sota l'escenari l'excitació era màxima amb el públic, saltant i cridant 'Ariadna te quiero' i la que va ser la frase de la nit. Un jove va dir: "sois mejores que Lori Meyers".

  Una frase que el grup va escoltar i que va provocar unes fines i breus escletxes en la cara d'Ariadna. Un somriure que a punt va estar d'escapar-se de la posada en escena dura de la cantant. Només en acabar el concert amb la cançó 'Viva', Ariadna es va dirigir al públic abans de marxar dient "Bonat Nit" i "gracias" i ensopegar a l'escenari i gairebé caure amb el seu excèntric vestit.

  Veure més fotografies


  Notícies

  El raper Pop Smoke mor tirotejat

  El músic havia publicat a Instagram imatges de bosses amb diners i la seva adreça, accidentalment, poc abans de l'assalt al seu domicili.

  Llegir Més

  El Warm Up 2020 completa el seu cartell

  El Warm Up 2020 completa el seu cartell El festival musical es durà a terme l'1 i 2 de maig al recinte de La Fica, Múrcia. Actuaran Kraftwerk 3D, Hot Chip, Miles Kane, Modeselektor, Mando Diao, Django Django, Digitalism, Fangoria, Dorian, Viva Suecia, Los Enemigos, Carlos Sadness....

  Llegir Més

  Festival Paraíso 2020: Kaytranada, Kruder & Dorfmeister, 070 Shake, Apparat ...

  Festival Paraíso 2020: Kaytranada, Kruder & Dorfmeister, 070 Shake, Apparat ... L'esdeveniment musical es durà a terme el 12 i 13 de juny a la Universitat Complutense de Madrid. També actuaran FKA twigs, Jon Hopkins, Honey Dijon, Dixon, Mura Massa, Jeremy Underground, Princess Nokia ...

  Llegir Més

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros...

  El Let’s Festival celebra el seu 15è aniversari amb New Model Army, Manel, La Bien Querida, Los Zigarros... El festival de L’Hospitalet de Llobregat s’expandeix a l’Espai Zowie, l’Oncle Jack i l’Auditori Barradas. També actuaran La Habitación Roja, Deluxe, Mishima, Javiera Mena, Santero y Los Muchachos...

  Llegir Més