logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Koers a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 12 de Gener del 2018


  Concert de Koers a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 12 de Gener del 2018

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Koers                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Calle Roca Labrador, 2, bis, 25003 Provincia: Lleida


  Popularitat! 997


  Koers es ritme en llengua afrikáans, però també és Groove, és Energia, és Color i Missatge. Koers és una formació en essència roots, viatjant des de el new wave, dub, pop, rock però sempre passant pel seu filtre reggae marca de la casa. Koers transmet, perquè hi ha un missatge darrera de cada cançó i un sol objectiu: trencar amb la música, les barreres que divideixen la nostra societat. La banda neix a Lleida el setembre del 2014. Des d´un principi la seva natura mestissa aporta originalitat i frescor a les seves cançons. 5 mesos després de la seva formació guanyen el concurs Directe 2015 amb el premi de tocar a la Festa Major de Lleida (maig, 2016). Aquesta serà la llavor i impuls pel primer EP Unity in Diversity (El Tercero Studio, 2016) gravada, editada i masteritzada per Carlos Manzanares. Després d´aquests anys consolidant la banda, per fi, a la tardor de 2017 veurà la llum el seu primer llarga durada "UNBROKEN". El Single Fins al Final representa i engloba el missatge de l´àlbum "UNBROKEN." Representa unió, força i família. Tres conceptes essencials per portar una vida de noves experiències, provar i no tenir por a cap obstacle. Aquest significat es vincula en el videoclip, el qual es revelarà la voluntat de viure i sentir sense temor a les dificultats, ensenyant aquella part més profunda dels components de la banda i el seu entorn. "UNBROKEN" exhibeix la naturalitat de la banda, despatxant qualsevol façana. El disc pretén manifestar en cada so l´energia i la realitat de KOERS, les seves vivències, les bones i males experiències, amb furor i molt sentiment.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  12   euros

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més