logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de L´Home Llop & The Astramats a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 13 de Gener del 2018


  Concert de L´Home Llop & The Astramats a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 13 de Gener del 2018

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  L´Home Llop & The Astramats                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Calle Roca Labrador, 2, bis, 25003 Provincia: Lleida


  Popularitat! 540


  L’Home Llop & The Astramats presenten “Hotel Jamaica”, un EP de quatre cançons amb el que redefineixen el so de la banda i consoliden la formació del grup, respecte al primer disc “Volum 1”. Fan música jamaicana seixantera amb efecte retrovisor: Un grup del segle XXI amb la mirada posada al passat (60´s), sense un afany revivalista. La banda està formada per cinc músics: Pau Llop, veu; Marc Serrats “Xerramqu”, guitarra; Ireneu Grosset, hammond i piano; Jordi Rexach “Mante”, baix; i David Viñolas, bateria. Seguint amb les adaptacions en català a ritme jamaicà, aquest cop (amb la producció d’Ireneu Grosset) han buscat un sonoritat més fidel a la de la Jamaica dels anys seixanta, una dècada que influeix clarament tota la banda. L’EP que ens presenten consta de quatre adaptacions que transiten des de l’ska a l’early reggae i de l’elegància a l’atreviment. És una selecció personal i subjectiva amb què el grup s’allibera d’ortodòxia i reivindica la gran diversitat d’influències que té. L’homenatge i revisió de la música lleugera catalana dels anys seixanta és, també, en el grup i en el disc, un dels fils conductors; alhora, el grup també beu dels referents de la música jamaicana i fa la seva adaptació al català de molts dels hits que van sortir de l’illa. Així, doncs, L’Home Llop & The Astramats basteixen un pont musical entre Catalunya i Jamaica, presentant de nou sons que sonen vells. Ens veiem a la pista de ball!. Pau Llop, veu. Marc Serrats, guitarra. Ireneu Grosset, hammond i piano. Jordi Rexach, baix. David Viñolas, bateria.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  8   euros

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més