logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Manos de Topo a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 23 de Gener del 2015


  Concert de Manos de Topo a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 23 de Gener del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Manos de Topo                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 483


  DIVENDRES 23 de gener de 2015 | 22.30h | Preu: 13€ - Reduïda: 10€ Entrada reduïda: anticipada, socis Tr3sc, Carnet Jove i UdL. Descomptes no acumulables Manos de Topo torna a visitar el Cafè del Teatre per presentar el seu darrer treball. Els Caminitos del Deseo són una festa a l\'avantsala de la fi del món, amb un forat negre com a bola de discoteca, i amants a la barra combinant a la perfecció els colors de la seva roba interior revolucionària amb els còctels molotov. A Manos de Topo li han calgut tres anys per trobar una drecera des del seu anterior treball. Segueixen cantant-li a l\'amor i a les relacions humanes, però ara des de l\'autoedició. Malgrat tot, sabent que a l\'infern no s\'està tan calentet, han decidit portar endavant deu cançons que parlen de fer nous camins, de crear petits senders al marge de les rutes “sentimentals” oficials. Tot ple de paranys, igualment, per seguir fent cançons a la seva manera: drames quotidians i tragèdies en bata d’estar per casa, faldilles que amaguen grans secrets i llenceria exorcitzada per fer-ne bandera; personatges amb els seus cors revolucionaris trencats, terroristes de l\'amor i amants de l\'acció directa; intensitat i passió estripades i cordes vocals al límit. La llibertat que dóna l\'autoedició no els ha fet diferents, però alguna cosa ha canviat. Manos de Topo, produïts un altre cop per Ramón Rodríguez, es presenten ara més autèntics, més ells mateixos que mai, més compromesos amb el seu temps i amb el pas del mateix. Les sonoritats, les estructures i les veus aprofundeixen en els camins que ja estaven recorrent. Pels Caminitos del Deseo, Miguel Ángel Blanca canta i toca la guitarra, Alejandro Marzoa passeja melodies de teclat i xilòfon, Rafael de los Arcos marca el ritme a la bateria i cors, Edu Campos porta la batuta amb el baix i Sara Fontán acaricia els seus pedals en els sinuosos violins.

  Preus

  Preu a taquilla:  13   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més