logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Sonsonite a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 29 de Gener del 2015


  Concert de Sonsonite a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 29 de Gener del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Sonsonite                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 589


  DIJOUS 29 de gener de 2015 | 22.30h | Preu: 8€ - Reduïda: 6€ Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h. Braulio Ardiaca, veus i güiro. Gerard Farré, veus i maraques. Jordi Mestre, tres cubà. Miquel Torà, contrabaix. Pol Alonso, congues. Wifredo Terrades, trompeta. Els lleidatans Sonsonite, banda formada per músics de la Pixie Dixie, Familia Torelli i The Crossfather, revisen la música tradicional cubana versionant temes de Buena Vista Social Club, Compai Segundo i Ibrahim Ferrer entre d’altres, respectant la seva instrumentació original i arranjaments. L\'estil gira al voltant del son cubà, però també hi trobem algun bolero, cha cha cha, salsa i mambo.

  Preus

  Preu a taquilla:  8   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més