logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Ousman Soldier Band a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 hores del 31 de Gener del 2015


  Concert de Ousman Soldier Band a Cafè del Teatre (Lleida) a les 22:30 del 31 de Gener del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Ousman Soldier Band                                   

  A Cafè del Teatre de Lleida

  A Provincia: Lleida


  Popularitat! 614


  DISSABTE 31 de gener de 2015 | 22.30h | Preu: 8€ - Reduïda: 6€ Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h. Procedent de la República de Ghana va iniciar les seves passes al costat de “King David” un músic de nayah-bingui, instal·lat a Lleida. Va seguir la seva carrera amb la guitarrista de Lleida, Gemma Cerdà, Jordi Fo (ex-membre de la banda Watercookies, Ambaparà i co-organitzador del Festinoval) i Luigi Sierra fundador dels “Topiloco Aviador\". Per la banda han passat diversos músics \"Ion\", Sergi \"bates\", \"Txell tecles\" i \"Jordi perku\", incorporant aquests darrers anys al conegut guitarrista \"Nano\", al virtuós bateria Joan Andreu i a Victor Alba als teclats i saxos. El seu repertori interpretat en la seva llengua original, combina temes propis amb pinzellades del mestre Bob Marley. El seu objectiu és promoure la música reggae en directe, sense oblidar les seves arrels africanes. Els seus temes pretenen transmetre una espiritualitat que acompanya un missatge de \"respect\", \"prosperity\" & \"Unity\" amb una lluita envers una societat injusta.

  Preus

  Preu a taquilla:  8   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més