logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Satèl·lit a Sala Zero (Tarragona) a les 22:00 hores del 24 de Gener del 2015


  Concert de Satèl·lit a Sala Zero (Tarragona) a les 22:00 del 24 de Gener del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Satèl·lit                                   

  A Sala Zero de Tarragona

  A Provincia: Tarragona


  Popularitat! 797


  “un lloc / una cançó / un viatge” Aeroports és el primer LP de Satèl·lit. Un any i mig després d’haver editat un EP homònim l’any 2012, que va ser molt ben rebut pel públic i la premsa, la banda ha decidit gravar aquest disc de 12 cançons amb la clara intenció de fer un pas endavant i consolidar un projecte que ja es troba en una fase prou madura i valenta per afrontar tots els reptes que se li presentin. Aeroports ha estat gravat a l’estudi Most Wanted Studio d’Altafulla. Aquí és on Satèl·lit composa les cançons i treballa els aspectes primaris de la seva identitat, com el so, les estructures i la recerca de la simplificació. Així doncs, haver pogut gravar el disc en un entorn conegut i relaxat, ha permès a la banda mantenir el seu ADN en la gravació i alhora evitar una sobreproducció de les cançons dotant a tot el disc d’una coherència sonora que manté total fidelitat a la seva proposta en directe. Satèl·lit també ha comptat amb la col·laboració d’Anna Roig en la cançó “Hivern”. L’Anna ha sabut captar l’essència de la cançó i ha estat capaç de donar-li un aire nou a tot el tema. Aeroports és el punt de partida per iniciar un viatge a través de l’univers sonor de Satèl·lit. Gira Aeroports 2015: 1.Gegant 2.La Pols 3.Aeroports 4.Malson 5.Presumptament som innocents 6.Hivern 7.Andorra 8.Branques 9.Univers 10.XXV (l’home que tinc al meu davant) 11.Ester 12.Alzina i roure Trajectòria: Satèl·lit neix l’any 2012 i ràpidament grava un EP anomenat “Satèl·lit” (LPR704 La Produktiva), que permet a la banda guanyar el DO Tarragona el mateix any. A partir d’aquell moment, la premsa se’n fa ressò i el nom de la banda comença a ser reconegut arreu iniciant d’aquesta manera una sèrie de concerts per tot Catalunya. L’any 2013 Satèl·lit és semifinalista al Sona9. Mentrestant la formació realitza gairebé quaranta concerts abans de tancar-se a l’estudi a composar noves cançons amb l’objectiu de gravar “Aeroports”. Satèl·lit son: Joan Rubinat: Guitarra acústica i veu Oriol Maymó: Baix, Omnichord i veus Gerard Joan: Bateria i veus Amb: Miguel Zanón: Guitarres elèctriques, Lap guitar i veus

  Preus

  Preu a taquilla:  5   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Amb la mort de Jimmy Cobb desapareix la formació que va gravar el 'Kind Of Blue'

  El bateria de jazz ha mort als 91 anys a causa d'un càncer. Era l'únic membre en vida que va gravar el mític disc de Miles Davis.

  Llegir Més

  Concerts diaris durant tot l'estiu als Jardins de Pedralbes

  Segons el diari 'La Vanguardia', l'espai tindrà zona de restauració i diferents zones on gaudir concerts de petit format.

  Llegir Més

  Belako anuncia gira per autocines

  El grup basc Belako ha anunciat una gira de tres concerts a diversos autocines d’Espanya.

  Llegir Més

  El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

  El festival de música electrònica ha decidit cancel•lar la seva pròxima edició que s’havia de celebrar del 18 al 20 de juny a Barcelona. Ja ha anunciat les dates del Sónar 2021, del 17 al 19 de juny.

  Llegir Més

  La Barts es convertirà en la Casa de la Música de Barcelona

  La promotora The Project, gestora de l’espai, expressa la seva “estranyesa” pel moment escollit per l’Ajuntament de Barcelona per presentar el projecte.

  Llegir Més

  Terrassa cancel•la la seva Festa Major 2020

  A causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de Covid-19

  Llegir Més