logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Nacho Vegas a Faktoria d´Arts (Terrassa) a les 22:30 hores del 08 de Febrer del 2019


  Concert de Nacho Vegas a Faktoria d´Arts (Terrassa) a les 22:30 del 08 de Febrer del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Nacho Vegas                                   

  A Faktoria d´Arts de Terrassa

  A Carrer de la Rasa, 64, 08221 Provincia: Barcelona


  Popularitat! 709


  NACHO VEGAS és a dia d´avui un dels artistes més consolidats i respectats de l’Estat. En els escenaris des dels anys noranta amb grups com Eliminator Jr o Manta Ray, va començar la seva carrera en solitari al 2001 amb el segell independent madrileny Limbo Starr mentre paral·lelament formava el grup Lucas 15 amb altres músics asturians. Amb aquest segell va publicar el seu primer disc en solitari «Actos inexplicables» (2001). El passat mes de juny, Nacho Vegas va editar ´Violética´ (Marxophone, 2018) un disc doble de Nacho Vegas amb Edu Baos, Abraham Boba, Manu Molina, Joseba Irazoki, Luis Rodríguez i César Verdú. Va ser gravat per Paco Loco al seu estudi de Puerto de Santa Maria, amb enregistraments addicionals al Estudi Fase 4 de Xixón per Carlos STROia El Cariño de Mozota per Edu Baos. La mescla l´ha realitzat César Verdú i el màster Víctor García a Ultramarinos Mastering (Barcelona). L´àlbum conté 18 temes i compta amb diverses col·laboracions entre les que destaquen les del CORU Antifeixista Al Altu La Porta, Cristina Martínez (El Columpio Asesino), Christina Rosenvinge o Maria Rodés.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  17.00   euros

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd També va dirigir 'L'Exprés de Mitjanit', 'Crema Mississipí', 'Evita', 'Bugsy Malone'...

  Llegir Més

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian...

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian... El festival de heavy metal se celebrarà de l'1 a el 3 de juliol de 2021 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, prop de Barcelona. El festival ha canviat les seves dates de l'any 2020 al 2021 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

  Llegir Més

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social El cantant del grup Great White es nega a disculpar-se per oferir un concert sense distància social, The Chainsmokers protagonitzen un festival amb 'pit' per a rics i Colour of the Jungle es vanagloria d'haver dut a terme una actuació "il•legal".

  Llegir Més

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més