logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Jokb a Sala Apolo 2 (Barcelona) a les 20:30 hores del 27 de Febrer del 2019


  Concert de Jokb a Sala Apolo 2 (Barcelona) a les 20:30 del 27 de Febrer del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Jokb    Segonamà                               

  A Sala Apolo 2 de Barcelona

  A Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Ciudad: Barcelona · Catalunya · España

  Com arribar: Metro: L2 (Paral·lel), L3 (Paral·lel) / Bus: V11, D20, H14, 21, N0, N6. · Web de la sala
  Booking.com

  Popularitat! 331


  Oferta de llançament (primeres 75 entrades): 6€ + despeses de gestió Oferta de llançament (primeres 75 entrades + CD): 8€ + despeses de gestió Entrada anticipada: 8€ + despeses de gestió Entrada anticipada (+ CD): 10€ + despeses de gestió Taquilla: 12€ JoKB engegarà el 2019 més fort que mai presentant el seu nou àlbum "OHANA" a la Sala Apolo. Després de dos anys actuant per escenaris de tot el país, com el Festival Bioritme o l’Acampada Jove; la banda arriba amb un projecte innovador en format Visual Album, el primer fet en català. Aquest concepte serveix a JoKB per explicar i transmetre molt més enllà de la lletra de cançons, ja que aquestes van totes acompanyades de videoclips i creen un sol univers artístic entre imatge i música. El nou treball, enregistrat i produït per Mario Patiño, compta amb les col·laboracions de grups com La Pegatina o Koers, que han aportat la seva particular pinzellada al projecte. La Sala Apolo serà la primera parada d’una gira que els durà per diversos escenaris on oferiran el seu característic i enèrgic directe. Els igualadins han presentat aquest octubre «Run This Show» el primer single del nou treball de la mà de la revista musical Enderrock, acompanyat d’un videoclip amb un enfocament clarament feminista. El nou àlbum sortirà a la llum al gener i estarà format per 13 temes inèdits, en català i anglès; i combinarà principalment funk i pop amb sons electrònics, el que suposa un canvi important per la banda, en comparació amb el que s’ha escoltat fins ara. JoKB està present a totes les plataformes musicals, com Spotify i YouTube; i així com a Instagram, Facebook i Twitter. Condicions d´accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d´un major de 18 anys que se´n farà responsable. En cas que l´adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat signat pel tutor i per l´adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més