logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Carlos Sadness a La Mirona (Salt) a les 23:00 hores del 09 de Febrer del 2019

  Carlos Sadness, performing at the Share Festival of Barcelona.

  Concert de Carlos Sadness a La Mirona (Salt) a les 23:00 del 09 de Febrer del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Carlos Sadness                                   

  A La Mirona de Salt

  A Carrer d´Amnistia Internacional, 17190 Provincia: Girona


  Popularitat! 199


  De les xarxes a l´èxit, el barceloní Carlos Sadness s´ha autopropulsat més enllà de les fronteres nacionals, trencant rècords de venda a Mèxic on els seus entrades volen per centenars en tan sols uns minuts. Els seus hosts de seguidors eleven les seves xifres de reproduccions a Spotify fins a l´infinit i més enllà, superant el mig milió d´oients mensuals. Des de la publicació del seu últim disc "Diferentes tipos de luz" (febrer 2017), Sadness s´ha convertit en un dels habituals en els cartells dels festivals més importants del país a més de comptar amb diversos soldouts en els concerts de presentació d´aquest nou treball.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---


  Galeries fotogràfiques de concerts a AgendaConcerts.Cat relacionades amb els grups i artistes que actuen en aquest concert:

  Carlos Sadness, ambient tropical al Share Festival 2019

  Data del concert de la galeria: 2019-06-29

  Carlos Sadness, actuant al Share Festival de Barcelona.

  Carlos Sadness ha actuat el dissabte 29 de juny a la segona jornada del Share Festival de Barcelona ubicat al Poble Espanyol. El músic, tot i la calor present, ha aparegut vestit amb un vestit jaqueta assegurant que "és l'últim dia d'hivern" i que se la trauria durant l'última cançó del concert d'Alfred García, proper artista a actuar al festival. Carlos va cantar amb Alfred la cançó 'No cuentes conmigo hoy' i el canvi va ser de jaqueta de flors a jaqueta texana.

  Han sonat cançons d'influència tropical com 'Amor Papaya', 'Te quiero un poquito', 'Volcanes', 'Isla Morenita', 'Miss Honolulu', 'Física', 'Bikini', 'Perseide' ... Sobre l'escenari, unes figures de flamencs i jaquetes de flors que, juntament a la calor sufocant a causa de l'onada de calor que pateix Europa, s'ha convertit en el moment més tropical del festival.

  Veure més fotografies


  Notícies

  Plácido Domingo dimiteix com a director de l'Òpera de Los Angeles

  El tenor tampoc actuarà a futures actuacions per "netejar el meu nom"

  Llegir Més

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020

  Korn i Judas Priest, al Resurrection Fest 2020 El festival gallec es celebrarà de l'1 al 4 de juliol a la localitat de Viveiro (Lugo). També actuaran Meshuggah, Heaven Shall Burn, Sepultura, Madball, Jinjer...

  Llegir Més