logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français
中文


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Cigarettes After Sex a Sala Apolo (Barcelona) a les 20:00 hores del 12 de Novembre del 2019


  Concert de Cigarettes After Sex a Sala Apolo (Barcelona) a les 20:00 del 12 de Novembre del 2019

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Cigarettes After Sex                                   

  A Sala Apolo de Barcelona

  A Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Ciudad: Barcelona · Catalunya · España

  Com arribar: Metro: L2 (Paral·lel), L3 (Paral·lel) / Bus: V11, D20, H14, 21, N0, N6. · Web de la sala
  Booking.com

  Popularitat! 239


  Quin gustet dóna estar fet pols i tenir la companyia del xiuxiueig de Greg Gonzalez i els seus Cigarettes After Sex per sentir-se sol de veritat. Que et canti fluixet allò de "nothing´s gonna hurt you, baby" i que, en el fons, vulguis que torni a passar per poder tornar a les seves precioses cançons-kleenex, a aquests oasis sonors hipnòtics i viscerals de pop xiuxiuejat que t´acompanya. Perquè la roda torni a girar: la vida, l´amor, la música de Cigarettes After Sex. Cada nou gest del grup cal abraçar-lo quan aparegui. Va passar amb el seu primer llançament, EP "I", publicat el 2012 i després del qual Cigarettes After Sex van romandre en silenci gairebé absolut fins al 2017, quan va veure la llum el seu primer àlbum. A partir de llavors l´encís amb Greg Gonzalez es va materialitzar gràcies a dues visites consecutives a Primavera Sound (el 2017 i 2018), i després d´un 2018 en el qual van regalar cançons amb comptagotes torna l´oportunitat de retrobar-nos amb ells: serà durant dues nits seguides a la sala Apolo de Barcelona els dies 11 i 12 de novembre, després d´haver passat per la primera edició de Primavera Weekender a Benidorm. Cal no deixar-les escapar, perquè mai se sap quan apareixerà la propera.
  Video que pot tenir relació amb el concert, grup o artista


  Preus

  Preu a taquilla:  ---

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més