logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Alí Arango a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 hores del 25 de Febrer del 2015


  Concert de Alí Arango a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 del 25 de Febrer del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Alí Arango                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 664


  Alí Arango, guitarra La nit de la guitarra espanyola porta al escenari el cor mateix d’Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, l’esplendorós to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i el sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho. Autors d’èxit com Rodrigo, Granados, Albeniz, Moreno-Torroba…, el talent i el prestigi de Andrey Ostapenko aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de les obres i l'evocació d'una música que transcendeix tots els temps. Aquesta nova proposta combina un gran repertori i una actuació elegant on converteix aquesta vetllada en una experiència inoblidable, que brinda a l'espectador un emocionant recorregut del sentir espanyol en el marc de l'única sala modernista d'Europa.

  Preus

  Preu a taquilla:  27   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Live Nation perd un 98 per cent dels seus ingressos en el segon trimestre

  La multinacional espera un rècord de vendes d'entrades per a l'estiu de 2021.

  Llegir Més

  El raper Solo 45, sentenciat a 24 anys de presó per violar 4 dones

  Entre els 30 càrrecs s'inclouen violacions i agressions. Va saltar a la fama en 2014 amb la cançó 'Feed Em To The Lions'.

  Llegir Més

  El Festival de Salzburg no s'atura pel coronavirus

  El festival d'òpera i música clàssica inicia el seu centenari amb mesures extraordinàries d'higiene sanitària.

  Llegir Més

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian...

  Rock Fest Barcelona 2021: Kiss, Judas Priest, Blind Guardian... El festival de heavy metal se celebrarà de l'1 a el 3 de juliol de 2021 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, prop de Barcelona. El festival ha canviat les seves dates de l'any 2020 al 2021 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

  Llegir Més

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd

  Mor Alan Parker, director de la pel•lícula 'The Wall' de Pink Floyd També va dirigir 'L'Exprés de Mitjanit', 'Crema Mississipí', 'Evita', 'Bugsy Malone'...

  Llegir Més

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social

  La resistència als concerts amb mascareta i distància social El cantant del grup Great White es nega a disculpar-se per oferir un concert sense distància social, The Chainsmokers protagonitzen un festival amb 'pit' per a rics i Colour of the Jungle es vanagloria d'haver dut a terme una actuació "il•legal".

  Llegir Més

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

  Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit Les populars festes de l’estiu a Barcelona es portaran a terme del 15 al 21 d’agost del 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. No obstant això, no se celebraran concerts i el guarnit dels carrers només serà aeri.

  Llegir Més