logo Facebook logo Twitter logo Instagram logo Mastodont

Català

Castellano
English
Français


logo agendaconcerts.cat
 • Concert de Alí Arango a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 hores del 25 de Febrer del 2015


  Concert de Alí Arango a Palau de la Música Catalana (Barcelona) a les 21:00 del 25 de Febrer del 2015

  AgendaConcerts.cat ni ven entrades ni es fa responsable de la veracitat de la informació d'aquest concert (hora, data, lloc...). Per aquesta raó sempre es recomana al lector que visiti l'enllaç adjunt 'Web Externa' o cerqui una altra font d'informació oficial: promotor, entrada, sala de concerts...

  Alí Arango                                   

  A Palau de la Música Catalana de Barcelona

  A Provincia: Barcelona


  Popularitat! 534


  Alí Arango, guitarra La nit de la guitarra espanyola porta al escenari el cor mateix d’Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, l’esplendorós to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i el sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho. Autors d’èxit com Rodrigo, Granados, Albeniz, Moreno-Torroba…, el talent i el prestigi de Andrey Ostapenko aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de les obres i l'evocació d'una música que transcendeix tots els temps. Aquesta nova proposta combina un gran repertori i una actuació elegant on converteix aquesta vetllada en una experiència inoblidable, que brinda a l'espectador un emocionant recorregut del sentir espanyol en el marc de l'única sala modernista d'Europa.

  Preus

  Preu a taquilla:  27   euros

  Preu compra per avançat:  ---

  -----

  Preu màxim:  ---

  Preu mínim:  ---

  -----

  Entrada lliure:  ---

  Consumició inclosa en preu:  ---
  Notícies

  Paul McCartney encapçalarà el Glastonbury 2020

  El festival anglès celebrarà el seu 50è aniversari. També actuarà Diana Ross. Les entrades es van esgotar en mitja hora el passat octubre.

  Llegir Més